Leto:

Vrsta gradiva:

Oblika Naslov Datum Zavod
Dopolnilne dejavnosti na kmetiji 2017 11. 10. 2017 Zbornični urad
S kmetije za vas 2015 01. 05. 2015 Zbornični urad
Označevanje živil 13. 11. 2014 Zbornični urad
Uredba o dopolnilnih dejavnostih na kmetiji 04. 04. 2019 Zbornični urad
Analiza stanja dopolnilnih dejavnosti 04. 04. 2019 Zbornični urad
Transmaščobne kisline 03. 02. 2020 Zbornični urad
Zaključek akcije S kmetije za vas 2020 16. 02. 2021 Zbornični urad
Portal Dobrote slovenskih kmetij 21. 07. 2021 Zbornični urad
Vpis v bazo Dobrote slovenskih kmetij 21. 07. 2021 Zbornični urad
Novinarska konferenca o Dobrotah slovenskih kmetij 2021 19. 08. 2021 Zbornični urad
Kako do suhomesnatih izdelkov odlične kakovosti 09. 12. 2021 Zavod Novo mesto
Domače sadno žganje 09. 12. 2021 Zavod Novo mesto
Zakaj DDK in varnost pri delu s kmetijsko mehanizacijo pri strojnih storitv... 27. 01. 2022 Zavod Novo mesto
Zakaj pijemo najboljše jabolčne sokove? 14. 01. 2021 Zavod Novo mesto
Farminar "Predelava sadja 2020 - predelava jabolk v jabolčni sok" 15. 09. 2020 Zavod Novo mesto
Kako narediti jogurt 12. 11. 2020 Zavod Ptuj
Ocenjevanje izdelkov s kmetij v letu 2021 04. 02. 2021 Zavod Novo mesto
Predelava mleka in dobra higienska praksa 28. 01. 2021 Zavod Novo mesto
Predelava mesa - svetovalnica 26. 06. 2019 Zavod Celje
Navajanje hranilne vrednosti živil 2016 11. 10. 2016 Zbornični urad
Akrilamidi v živilih 13. 11. 2018 Zbornični urad
Izbrana kakovost mleko in meso 13. 11. 2016 Zbornični urad
Navajanje hranilne vrednost živil 13. 11. 2016 Zbornični urad
Pridelava, sušenje in krmljenje s senom 15. 04. 2021 Zbornični urad
ČRNOBELO BOGASTVO 30. 07. 2021 Zavod Novo mesto
Ekološka reja piščancev, kmetija Kurnik in Jeglijenk 28. 03. 2022 Zavod Celje
Uporaba zastirke pri pridelavi zelenjave; Natalija Pelko 20. 05. 2020 Zbornični urad
Konoplja v prehrani 30. 05. 2022 Zavod Maribor
Dan tehnike 2021 - okolju prijazna pridelava grozdja 03. 07. 2021 Zavod Novo mesto
Aktualne informacije_februar 2022 18. 02. 2022 Zavod Novo mesto
Predelava mesa brez aditivov 21. 12. 2018 Zbornični urad