Ocenjevanje izdelkov s kmetij v letu 2021

Ocenjevanje izdelkov s kmetij v letu 2021

Dopolnilne dejavnosti, Predelava živil živalskega izvora, Predelava živil rastlinskega izvora, Gospodarjenje, Trženje in promocija, Izobraževanje  | 

Cilj ocenjevanja izdelkov s kmetij in razstava le-teh je vzpodbujanje napredka izdelovanja, doseganja večje produktivnosti in boljše kakovosti živilskih proizvodov slovenskih kmetij. Tokrat smo se osredotočili le na ocenjevanja izdelkov s kmetij ter sodelovanju na ocenjevanju in razstavi v okviru 32. Dobrot slovenskih kmetij na Ptuju.
Predstavitev nekaterih drugih ocenjevanj, ki se odvijajo v okviru kmetijstva pri nas, je predstavila Tatjana Kmetič Škof, specialistka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Novo mesto.
O ocenjevanju izdelkov, katera ocenjevanja poznamo, kaj in kako se ocenjuje, je predavala Terezija Lavrič, svetovalka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Novo mesto.
Možnosti sodelovanja na ocenjevanju v okviru Dobrote slovenskih kmetij pa je predstavila Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Ptuj.

Nazaj