Sejem Narava zdravje

logotip sejma Narava zdravje 2024

PONUDBA ZA SODELOVANJE NA SEJMU NARAVA ZDRAVJE 2024

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na 54. sejmu Narava-zdravje, ki bo potekal od 10. do 13. oktobra 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vzporedno bo s sejmom potekala 30. razstava eksotičnih živali Bioexo.

Zakaj je pomembno sodelovati na sejmu

Letos smo vam pripravili še posebej ugodno ponudbo, da bi lahko s čim manj stroški predstavili svojo dopolnilno dejavnost in prišli do kupcev. Naša želja je, da bi se za sodelovanje na sejmu odločilo čim več kmetij in da s tem pokažemo prebivalcem mesta Ljubljana in drugim, kako kakovostne pridelke in izdelke ponuja slovenski kmet. Sodelovanje na sejmu je hkrati tudi priložnost, da vzpostavite stik z novimi kupci in da s prodajo za pošteno ceno dobite potrdilo o kakovosti vaših izdelkov.
Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) nudi tistim, ki se ukvarjajo z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji, kakovosten servis, naj bo to svetovanje, pomoč pri registraciji, tudi tehnološko svetovanje ali usmeritve, kako tržiti svoje izdelke. Dejstvo je namreč, da so dopolnilne dejavnosti na kmetiji zaradi večinoma majhnih kmetij v Sloveniji vse bolj iskan način, kako povečati dohodke, si zagotoviti delovno mesto in ohraniti ter razvijati kmetijo. V veliko primerih je prav dopolnilna dejavnost eden od razlogov, da se mladi lažje odločijo za prevzem kmetije.

Seveda stvari še niso popolne. Raziskave kažejo, da bi bilo dopolnilnih dejavnosti in podjetništva na podeželju lahko še veliko več. Zato bomo na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije v prihodnje večjo pozornost namenili pridobivanju in posredovanju posebnih znanj. Prav tako si bomo prizadevali za lažji in organiziran dostop do kupcev, kamor sodi tudi nastop na sejmih, kot je sejem Narava-zdravje.
Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite približno 18.000 obiskovalcem sejma Narava-zdravje 2024!

Ne prezrite

Prijava je možna le za celotno trajanje sejma (4 dni).
Rok za prijavo:  27. avgust 2024 (možne so samo pisne prijave).
Prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naslov: Gospodarsko razstavišče d.o.o., Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: narava.zdravje@gr-sejem.si. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo. Če ne boste pravočasno oddali prijave, vam ne moremo zagotoviti možnosti udeležbe na sejmu, cene razstavnega prostora ali vpisa v sejemski katalog!

Več o sejmu si lahko preberete na spletni strani organizatorja www.narava-zdravje.si, dodatne informacije glede sodelovanja pa lahko dobite na naši spletni strani www.kgzs.si/narava-zdravje ali pa vam jih posreduje kontaktna oseba.

Kontakti

Kontaktna oseba na KGZS:
Robert Peklaj
robert.peklaj@kgzs.si
tel.: 041 779 132

Kontaktna oseba Gospodarskega razstavišča:
Aljaž Škarabot
aljaz.skarabot@gr-sejem.si
tel.: 051 620 522