Priložnosti za trženje in promocijo

Priložnosti za trženje in promocijo

Trženje in promocija  | 
Priložnosti za trženje in promocijo
Letos bo v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije potekalo kar nekaj dogodkov, na katere so naši člani vljudno vabljeni kot sodelujoči ali obiskovalci. Kot člani zbornice imate namreč možnost sodelovati veliko ceneje ali celo brezplačno!

Poglejmo kronološko, kateri dogodki  nas čakajo poleti in zgodaj jeseni!

Sejem AGRA

Sejem AGRA v Gornji Radgoni bo letos že 62-ič, in sicer od 24. do 29. avgusta. Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenija na njem sodeluje že, od kar smo ustanovljeni. Tudi letos bomo imeli v hali B razstavni prostor, na katerem bomo predstavili svoje delovanje. Na njem se bodo poleg osmih območnih kmetijsko-gozdarskih zavodov predstavila številna združenja, zveze in društva, ki s svojim delovanjem pomembno prispevajo k ohranitvi in razvoju slovenskega podeželja

Dejavno pa smo vključeni tudi v strokovni program. Tako pripravljamo razne posvete, predavanja, predstavitve in razstave živali. Zagotovo bo v šestih dneh, kolikor traja sejem, naš razstavni prostor prava priložnost za srečanje, pogovor in usmeritve za delo v korist slovenskega kmeta, kmetijstva, gozdarstva, ribištva in podeželja. Vljudno vabljeni, da ga obiščete! Sicer pa lahko več o sejmu in našem programu na njem spremljate na naši podstrani AGRA.

Meet4Business – AGRA 2024

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor / Enterprise Europe Network, Pomurski sejem d.o.o. in partnerji vabijo na mednarodno poslovno srečanje Meet4business - AGRA 2024, ki bo potekalo 28. avgusta na sejmišču v Gornji Radgoni v sklopu 62. sejma AGRA.

Mednarodno poslovno srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom, za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in tujine. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem 30 minutne individualne sestanke s potencialnimi poslovnimi partnerji.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se je treba predhodno prijaviti na https://agra2024.talkb2b.net/ .

Mednarodni lesni sejem v Celovcu

Mednarodni lesni sejem je vodilna platforma za lesno in gozdarsko industrijo, kjer lahko najdete najnovejše trende, odkrijete tehnologije in inovacije v industriji. S pestro ponudbo razstavljavcev in strokovnih predavanj sejem ponuja edinstveno priložnost za mreženje, izmenjavo znanja in začetek poslovanja. Sejem bo potekal od 28. do 31. avgusta na Koroškem razstavišču/Kärntner Messegelände v Celovcu. Več o sejmu si lahko v slovenščini preberete na LETAKU.

V sodelovanju z organizatorjem smo za obisk sejma zagotovili BREZPLAČNE VSTOPNICE. Vaša promocijska brezplačna koda je sgzihm (prosimo, upoštevajte male črke)!

Sejem MOS v Celju

MOS odpira svoja vrata med 18. in 22. septembrom! Pridružite se nam na največjem sejmu v regiji, kjer boste lahko promovirali svoje podjetje, prodajali izdelke in storitve ter pridobili nove stranke. Člani KGZS lahko najamejo lesen pult s steno in 6 m2 razstavnega prostora za samo 475,47 evra (brez DDV). Prijavite se zdaj, saj je število prostih mest omejeno! PRIJAVNICA

Sejem Narava zdravje v Ljubljani – Kakovost podeželja

Tudi letos Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem svojim članom ponuja možnost cenejšega nastopa na 54. sejmu Narava-zdravje, ki bo potekal od 10. do 13. oktobra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vabimo vas, da se pod okriljem KGZS predstavite približno 18.000 obiskovalcem sejma Narava-zdravje 2024!

Več o sejmu na https://www.kgzs.si/narava-zdravje in https://www.narava-zdravje.si/. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami: PRIJAVNICA

Nazaj

Prihajajoči dogodki