Marčni sejmi Celje

PONUDBA ZA SODELOVANJE NA MARČNIH SEJMIH 2024

Z največjim veseljem z vami delimo informacijo, da so se začele prijave za 18. sejem ALTERMED & FLORA, ki bo potekal med 15. in 17. marcem 2024.

Sejem bo del petih Marčnih sejmov, ki jih v prihodnjem letu še nadgrajujemo. Vzporedno s sejmom Altermed & Flora se bodo odvili še sejmi ApiSlovenija (16. in 17. 3.), Festival kave Slovenija, Dnevi lovstva, Dnevi ribištva in – na novo – še Dnevi športnega strelstva. Z eno vstopnico bodo obiskovalci lahko obiskali vse sejme hkrati.

Na zadnjih Marčnih sejmih smo zabeležili res izjemen obisk 20.000 obiskovalcev, kar je zagotovo izjemna priložnost, da ponudbo in obisk še nadgradimo –  z novimi vsebinami in vašo bogato ponudbo.

Na osnovi uspešnega sodelovanja s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije smo za člane KGZS pripravili možnost cenejšega nastopa na sejmu Altermed & Flora.

Razstavni prostor vključuje:

  • 6m2 neopremljenega razstavnega prostora,
  • prijavnino,
  • vpis v spletni katalog,
  • ekološko nadomestilo,
  • stojnico/mizo.

Cena paketa za vse 3 dni sejma (petek–nedelja) je: 383,04 € + DDV.

Rok za prijavo je 20. 1. 2024.

Prosimo, da prijavnico pošljete pravočasno, ker  bomo le tako lahko zagotovili to ceno in vaš vpis v spletni sejemski katalog. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije z vsemi poravnanimi obveznostmi in urejena dokumentacija za prodajo.

Več o sejmu si lahko preberete na spletni strani: https://ce-sejem.si/sejmi/altermed-flora/ .

Za vse dodatne informacije vam je z veseljem na voljo vodja sejma Altermed & Flora Mirjam Jerebinšek:

e-naslov: mirjam.jerebinsek@ce-sejem.si; GSM: 051 664 914.

PRIJAVNICA