Pomembne informacije za glasovanje

Pomembne informacije za glasovanje

Delo organov KGZS  | 
Pomembne informacije za glasovanje

Vsi člani zbornice, tako fizične kot pravne osebe, so na svoje sedeže oziroma naslove stalnega prebivališča dobili vabilo na volitve.

Pravne osebe morajo izpolniti potrdilo, ki so ga prejeli (podpisati ga mora zakoniti zastopnik pravne osebe in odtisniti žig), s podatki osebe, ki bo glasovala. S tem potrdilom gre oseba, ki jo pooblastijo (elektor), 30. septembra od 9. do 17. ure  na volišče in odda glas. Elektor brez pooblastila ne more glasovati (več o glasovanju si preberite TUKAJ).

Naslovi volišč za glasovanje pravnih oseb so na voljo  TUKAJ (seznam volišč 30.9.).

Fizične osebe  lahko glasujejo na predčasnem glasovanju v sredo, 30. september. Seznam volišč za predčasno glasovanje je na voljo  TUKAJ (seznam volišč 30.9.)

Redno glasovanje bo potekalo v nedeljo, 4. oktobra, od 7. do 19. ure. Če posameznik slučajno ni prejel vabila (ali ga je izgubil), gre vseeno lahko glasovat. Vabilo ni obvezno za udeležbo na glasovanju. V vsakem primeru se bo volivec izkazal z osebnim dokumentom, na podlagi katerega ga bo volilni odbor označil v volilnem imeniku in mu izročil glasovnici.

Torej, če slučajno niste dobili vabila, pa veste, da ste člani KGZS (če niste člani, ne boste mogli glasovati), se udeležite glasovanja na vašem volišču. Seznam volišč je na voljo TUKAJ (seznam volišč 4.10.)

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri