NOVA informacija glede obveznega testiranja

NOVA informacija glede obveznega testiranja

Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
NOVA informacija glede obveznega testiranja

Glede na zadnja sporočila Vlade RS ostaja Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 17/21), v veljavi do ponedeljka, 15. februarja.

Takrat bodo znane spremembe, ki bodo objavljene tudi na naši spletni strani.

Ključne besede: Koronavirus, epidemija, vladni ukrepi, testiranje

Do takrat pa velja, da je predpogoj za prodajo kmetijskih pridelkov na kmetijah in tržnicah obvezno testiranje kmetov. Po trenutnem odloku pa ne potrebujejo hitrega testa za prodajo kmetijskih pridelkov in proizvodov kmetje, ki prodajajo na premičnih stojnicah.

Glede problema hitrega testiranja, ki naj bi bilo od 12. 2. 2021 obvezno tudi za kmete, ki izvajajo prodajo doma ali na tržnici, smo na Kmetijsko gozdarski zbornici prejeli številne klice naših članov, ki se srečujejo z nemogočimi razmerami za testiranje in prosijo za rešitev nastale situacije. Več o tem smo pisali TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.