NOVA informacija glede obveznega testiranja

NOVA informacija glede obveznega testiranja

Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
NOVA informacija glede obveznega testiranja

Glede na zadnja sporočila Vlade RS ostaja Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 17/21), v veljavi do ponedeljka, 15. februarja.

Takrat bodo znane spremembe, ki bodo objavljene tudi na naši spletni strani.

Ključne besede: Koronavirus, epidemija, vladni ukrepi, testiranje

Do takrat pa velja, da je predpogoj za prodajo kmetijskih pridelkov na kmetijah in tržnicah obvezno testiranje kmetov. Po trenutnem odloku pa ne potrebujejo hitrega testa za prodajo kmetijskih pridelkov in proizvodov kmetje, ki prodajajo na premičnih stojnicah.

Glede problema hitrega testiranja, ki naj bi bilo od 12. 2. 2021 obvezno tudi za kmete, ki izvajajo prodajo doma ali na tržnici, smo na Kmetijsko gozdarski zbornici prejeli številne klice naših članov, ki se srečujejo z nemogočimi razmerami za testiranje in prosijo za rešitev nastale situacije. Več o tem smo pisali TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Storitvene dejavnosti

Vabljeni Predstavitev bivanja starejših na kmetiji

24. 06. 2021 ob 10:00

Kmetija Grobelnik, Podvrh 39, Zabukovje...

Bivanje starejših na kmetiji je nova oblika zagotavljanja namestitve starejših oseb v domačem okolju. Gre za način celodnevne ali dnevne namestitve za tiste, ki želijo z različnimi aktivnostmi na podeželju zapolniti jesen življenja. Na drugi strani pa je odlična poslovna priložnost za kmetije, ki lahko z novo dopolnilno dejavnostjo pridobivajo dodatni prihodek. Še posebej je primerna za kmetije, katerih člani imajo veščine in sposobnosti dela s starejšimi, ranljivejšimi in znajo animirati starejše z aktivnostmi iz vsakdanjika na kmetiji.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri