Nekaj informacij o knjigovodstvu po FADN metodologiji v novi zgibanki

Nekaj informacij o knjigovodstvu po FADN metodologiji v novi zgibanki

JSKS, Zbornica svetuje, Ekonomika in davki, FADN knjigovodstvo  | 
Nekaj informacij o knjigovodstvu po FADN metodologiji v novi zgibanki

Sodelavci Kmetijsko godzarske zbornice Slovenije in kmetijsko gozdarskih zavodov, ki delujejo v okviru javne službe kmetijskega svetovanja in računovodskih pisarn Kranj in Ptuj, so pripravili zgibanko »Vodenje knjigovodstva na kmetiji po FADN metodologiji«.

Ključne besede: FADN, knjigovodstvo

V zgibanki so povzeli pomembne informacije o tem, zakaj je vodenje FADN knjigovodstva pomembno za kmetije, kako morajo kmetije zapisovati podatke in zagotoviti obdelave, pomembne roke za pripravo poročil in obdelav in seveda, kam se kmetije lahko obrnejo po pomoč, ko potrebujejo podrobnejše informacije v zvezi z vodenjem FADN.

Vabimo vas, da ZGIBANKO preberete, še posebej če razmišljate o začetku vodenja FADN knjigovodstva na vaši kmetije in nas kontaktirate, če potrebujete dodatne informacije.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.