Nekaj informacij o knjigovodstvu po FADN metodologiji v novi zgibanki

Nekaj informacij o knjigovodstvu po FADN metodologiji v novi zgibanki

JSKS, Zbornica svetuje, Ekonomika in davki, FADN knjigovodstvo  | 
Nekaj informacij o knjigovodstvu po FADN metodologiji v novi zgibanki

Sodelavci Kmetijsko godzarske zbornice Slovenije in kmetijsko gozdarskih zavodov, ki delujejo v okviru javne službe kmetijskega svetovanja in računovodskih pisarn Kranj in Ptuj, so pripravili zgibanko »Vodenje knjigovodstva na kmetiji po FADN metodologiji«.

Ključne besede: FADN, knjigovodstvo

V zgibanki so povzeli pomembne informacije o tem, zakaj je vodenje FADN knjigovodstva pomembno za kmetije, kako morajo kmetije zapisovati podatke in zagotoviti obdelave, pomembne roke za pripravo poročil in obdelav in seveda, kam se kmetije lahko obrnejo po pomoč, ko potrebujejo podrobnejše informacije v zvezi z vodenjem FADN.

Vabimo vas, da ZGIBANKO preberete, še posebej če razmišljate o začetku vodenja FADN knjigovodstva na vaši kmetije in nas kontaktirate, če potrebujete dodatne informacije.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri