Konec pogovorov, napovedan protest

Konec pogovorov, napovedan protest

Sporočila za javnost, Obvestila za javnost, Kmetijstvo, Obvestila  | 
Predstavniki kmetov napovedali splošni protest v središču Ljubljane

Predstavniki kmetov napovedali splošni protest v središču Ljubljane

Kmetijske nevladne organizacije opozorile na nevzdržni položaj slovenskega kmetijstva in napovedale protest, ki bo 25. aprila v središču Ljubljane

Na današnji novinarski konferenci pred Kmetijsko zadrugo Ig so predstavniki kmetijskih nevladnih organizacij (KGZS, Sindikat kmetov Slovenije, Zadružna zveza Slovenije, Zveza kmetic Slovenije in Zveza slovenske podeželske mladine) predstavili razloge, zakaj prekinjajo pogovore z vlado in se ne bodo več udeleževali sestankov delovnih skupin.

Namreč zahteve, ki so jih predstavili že pred časom in tudi v pogovorih s predstavniki vlade, v tem času niso bile uresničene. Zato so napovedali protestni shod slovenskih kmetov, ki bo v torek, 25. aprila, ob 12.05 v središču Ljubljane.

Več o neuresničenih zahtevah in razlogih za protest si lahko preberete TUKAJ.

Video posnetek novinarske konference

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.