Kdaj, če ne zdaj? Zdravo z naravo!

Kdaj, če ne zdaj? Zdravo z naravo!

Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Kdaj, če ne zdaj? Zdravo z naravo!

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 21. do 24. oktobra 2020  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Po zagotovilih organizatorja sejemsko dogajanje načrtujejo varno in odgovorno v skladu z vsemi navodili pristojnih inštitucij Vlade RS. NIJZ je že izdal soglasje k izvedbi prireditve.

Prireditev, letos bo že 51. po vrsti,  je sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki za obiskovalca obdelujejo več načinov zdravega, sonaravnega načina bivanja, razstavljavcem pa omogočajo, da predstavijo obiskovalcem svoje  izdelke, dejavnosti in ideje za zdravo in sonaravno življenje.

Že vrsto let KGZS svojim članom omogoča cenejšo sodelovanje na sejmu, saj pokrije nekatere stroške pri prijavi, prav tako je razstavni prostor za člane KGZS cenejši. Več o ponudbi in možnosti prijave lahko izveste TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri