Kdaj, če ne zdaj? Zdravo z naravo!

Kdaj, če ne zdaj? Zdravo z naravo!

Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Kdaj, če ne zdaj? Zdravo z naravo!

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 21. do 24. oktobra 2020  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Po zagotovilih organizatorja sejemsko dogajanje načrtujejo varno in odgovorno v skladu z vsemi navodili pristojnih inštitucij Vlade RS. NIJZ je že izdal soglasje k izvedbi prireditve.

Prireditev, letos bo že 51. po vrsti,  je sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki za obiskovalca obdelujejo več načinov zdravega, sonaravnega načina bivanja, razstavljavcem pa omogočajo, da predstavijo obiskovalcem svoje  izdelke, dejavnosti in ideje za zdravo in sonaravno življenje.

Že vrsto let KGZS svojim članom omogoča cenejšo sodelovanje na sejmu, saj pokrije nekatere stroške pri prijavi, prav tako je razstavni prostor za člane KGZS cenejši. Več o ponudbi in možnosti prijave lahko izveste TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.