Katero šolo izbrati

Katero šolo izbrati

Izobraževanje, Obvestila za javnost, Izobraževanja  | 
Katero šolo izbrati

V petek, 11., in soboto, 12. februarja, potekajo informativni dnevi za srednje šole.

Z vstopom v Evropsko unijo in s prestrukturiranjem kmetijstva se je položaj kmeta bistveno spremenil. Nujna so nova znanja na področju vodenja podjetij in trženja, za kar so prej poskrbeli drugi. Ljudje na podeželju so morali začeti iskati nove priložnosti, pri čemer se lahko zanesejo le nase in na svoje znanje. Potrebe po znanjih so se povečale.

Slovenija kot majhna država rabi izobraževalne ustanove, ki mlade privabijo k odkrivanju novega in jim na pravi način posredujejo znanje. Poklic, ki se navezuje na kmetijstvo, živilstvo, gozdarstvo in lesarstvo, je lep in ima svoje poslanstvo. Brez tega ne bi bilo hrane in prečudovitih izdelkov.

Zato predstavljamo šole, ki opravljajo pomembno nalogo pri razvoju slovenskega podeželja. Njihove predstavitve si lahko ogledate TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.