Dve vabili ekološkim kmetijam

Dve vabili ekološkim kmetijam

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Predelava živil živalskega izvora, Predelava živil rastlinskega izvora, Predelava surovin neživalskega izvora, Turizem, Storitvene dejavnosti, Ekonomika in davki, Zaposlitev in sociala, Trženje in promocija, Izobraževanje, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Dve vabili ekološkim kmetijam

Ekološke kmetije, ki potrebujete pomoč pri razvoju vaše kmetije in prodajnih poti, se lahko brezplačno vključite v program svetovanja oziroma pomoči, ki jo nudijo različni strokovnjaki. 

Lahko pa se tudi udeležite specializiranega predavanja o ponudbi ekoloških živil na turističnih kmetijah, ki bo v petek, 4. avgusta ob 8.45 uri na ekološki turistični kmetiji Trnulja, Črna vas 265, Ljubljana.

Ključne besede: ekološko kmetijstvo, dopolnilne dejavnosti, javno naročanje

  • Podpora izboljšanju trženja, povezovanja in razvoja dopolnilnih dejavnosti na ekoloških kmetijah

Aktivnosti bodo izvajali strokovnjaki KGZS – kmetijsko gozdarskih zavodov, Zveze društev ekoloških kmetov Slovenije (ZDEKS), in Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru (FKBV), ki imajo bogata (praktična) znanja in izkušnje s področja trženja in povezovanja ter tudi povezave s potencialnimi partnerji oz. kupci (zadruge, skupine proizvajalcev, javni zavodi, trgovine ind.). 

Več v priloženem VABILU

  • Ekološka živila v ponudbi turističnih kmetij

Specilaizirano predavanje na to temo bo v petek, 4. avgusta ob 8.45 uri na ekološki turistični kmetiji Trnulja, Črna vas 265, Ljubljana.

VABILO in PRIJAVNICA

Ponudba ekoloških kmetij v sistemu javnega naročanja

Ena od nalog v javnem naročilu je tudi Svetovanje in pomoč pri povezovanju oziroma vključevanju ekoloških kmetij v sisteme javnega naročanja ter pri drugih organiziranih oblikah trženja  ekoloških proizvodov in organizirane pridelave  in odkupa (tudi za  turistično, zdraviliško in gostinsko ponudbo - horeca) ter spodbujanje k razvoju ekoloških kmetij in dopolnilnih dejavnostih na teh kmetijah.

Seznam svetovalcev je na voljo TUKAJ

Nazaj

Prihajajoči dogodki