Dobrote slovenskih kmetij 2021 - posnetek webinarja

Dobrote slovenskih kmetij 2021 - posnetek webinarja

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Dobrote slovenskih kmetij 2021 - posnetek webinarja

Se še odločate in zbirate pogum za sodelovanja na ocenjevanju izdelkov vaše kmetije na Dobrotah slovenskih kmetij 2021? Morda vam pri tem pomaga spletni seminar, osredotočen na ocenjevanja izdelkov s kmetij ter sodelovanju na ocenjevanju in razstavi v okviru 32. Dobrot slovenskih kmetij na Ptuju.

Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Ključne besede: Dobrote slovenskih kmetij 2021, ocenjevanje, razstava

Cilj ocenjevanja izdelkov s kmetij in razstava le-teh je vzpodbujanje napredka izdelovanja, doseganja večje produktivnosti in boljše kakovosti živilskih proizvodov slovenskih kmetij.

Predstavitev nekaterih drugih ocenjevanj, ki se odvijajo v okviru kmetijstva, je predstavila Tatjana Kmetič Škof, specialistka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Novo mesto.

O ocenjevanju izdelkov, katera ocenjevanja poznamo, kaj in kako se ocenjuje, je predavala Terezija Lavrič, svetovalka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Novo mesto.

Možnosti sodelovanja na ocenjevanju v okviru Dobrote slovenskih kmetij je predstavila Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Ptuj.

Posnetek spletnega seminarja (webinarja) si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Prijave za sodelovanje na Dobrotah slovenskih kmetij 2021 se sprejemajo na Zavodih KGZS do 19. februarja do 12. ure. Več o razpisu in pogojih sodelovanja TUKAJ. 

Nazaj

Prihajajoči dogodki