Dobrote slovenskih kmetij 2021 - posnetek webinarja

Dobrote slovenskih kmetij 2021 - posnetek webinarja

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Dobrote slovenskih kmetij 2021 - posnetek webinarja

Se še odločate in zbirate pogum za sodelovanja na ocenjevanju izdelkov vaše kmetije na Dobrotah slovenskih kmetij 2021? Morda vam pri tem pomaga spletni seminar, osredotočen na ocenjevanja izdelkov s kmetij ter sodelovanju na ocenjevanju in razstavi v okviru 32. Dobrot slovenskih kmetij na Ptuju.

Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Ključne besede: Dobrote slovenskih kmetij 2021, ocenjevanje, razstava

Cilj ocenjevanja izdelkov s kmetij in razstava le-teh je vzpodbujanje napredka izdelovanja, doseganja večje produktivnosti in boljše kakovosti živilskih proizvodov slovenskih kmetij.

Predstavitev nekaterih drugih ocenjevanj, ki se odvijajo v okviru kmetijstva, je predstavila Tatjana Kmetič Škof, specialistka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Novo mesto.

O ocenjevanju izdelkov, katera ocenjevanja poznamo, kaj in kako se ocenjuje, je predavala Terezija Lavrič, svetovalka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Novo mesto.

Možnosti sodelovanja na ocenjevanju v okviru Dobrote slovenskih kmetij je predstavila Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti na kmetiji pri KGZS - Zavodu Ptuj.

Posnetek spletnega seminarja (webinarja) si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Prijave za sodelovanje na Dobrotah slovenskih kmetij 2021 se sprejemajo na Zavodih KGZS do 19. februarja do 12. ure. Več o razpisu in pogojih sodelovanja TUKAJ. 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.