Bodite z nami na srečanju kmetov na Ponikvi

Bodite z nami na srečanju kmetov na Ponikvi

Sporočila za javnost  | 
Bodite z nami na srečanju kmetov na Ponikvi

Srečanje se začne danes, 10. oktobra 2021, ob 10. uri v cerkvi svetega Martina na Ponikvi s sveto mašo, ki se bo nadaljevala z akademijo. Romarje vabimo na našo spletno stran, pred radijske sprejemnike in televizijske zaslone.

»Očetov blagoslov otrokom dom podpira« je vodilna Slomškova misel letošnjega 18. vseslovenskega srečanja kmetov na Ponikvi. V letu svetega Jožefa, s katerim obeležujemo njegovo 150-letnico razglasitve za zavetnika vesoljne Cerkve, bomo razmišljali o vlogi očeta in pomenu dela, ki daje dostojanstvo in je priložnost za uresničitev posameznika ter rast družin kot jedra družbe.

O programu, sodelujočih in druge informacije si lahko preberete v tej novici.

Vabljeni, da si prenos dogodka ogledate na naši spletni strani, na programu TV Exodus ali pa mu prisluhnite na valovih radia Ognjišče!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!