Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) vabi kmetije, ki izpolnjujejo standarde višje kakovosti in bi svoje pridelke ter izdelke ponudile v skupno prodajo, k prijavi za sodelovanje.

Kot stanovska organizacija kmetov smo prejeli prošnjo, da pripravimo nabor kmetij, ki bi želele svoje pridelke in izdelke prodajati v sistemu, kjer bi za visoko kakovost lahko iztržili višje cene. Vloga zbornice pri tem je informiranje in spodbujanje k prijavi, v nadaljevanju pa bomo lahko nudili tudi strokovno svetovanje.

Pobuda je prišla s strani slovenskega podjetnika Joca Pečečnika, ki želi vzpostaviti enotno ponudbo kakovostnih izdelkov za potrošnike, ki se zavedajo vrednosti in kakovosti lokalno pridelanih živil.

Prijava k sodelovanju je zgolj informativne narave in vas z ničemer ne obvezuje. V kolikor bo k prijavi pristopilo dovolj kmetij s pridelki in izdelki višje kakovosti, se bodo začele nadaljnje aktivnosti. Prijavljene kmetije bodo o vsem tem pravočasno obveščene.

Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Podrobnejša določila glede varstva osebnih podatkov ter pravic in obveznosti v tej zvezi so opredeljena v Politiki varstva osebnih podatkov, ki je dostopna na https://www.kgzs.si/kgzs/politika-zasebnost.