Že sedmi posvet Reja drobnice

Že sedmi posvet Reja drobnice

Drobnica  | 
Že sedmi posvet Reja drobnice

Posvet je namenjen rejcem in strokovnjakom s področja reje drobnice, ki se želijo strokovno izpopolnjevati in izvedeti o novostih na področju genetike in selekcije, prehrane in tehnologije reje, zdravstvenega varstva ter ekonomike in trženja.

Zveza društev rejcev drobnice Slovenije v sodelovanju z Oddelkom za zootehniko Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, revijo Drobnica in Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije pripravlja 7. strokovni posvet Reja drobnice, ki bo 16. in 17. novembra 2023 v Termah Dobrna.

 

V uvodnem delu bo predstavitev ukrepov skupne kmetijske politike v obdobju od leta 2021 do leta 2027. Na posvetu bo govora tudi o plenilcih. Rejci bodo predstavili primere dobrih praks.

Na posvetu bo podeljeno Zagožnovo priznanje za dosežke na področju reje drobnice, ki se imenuje po dr. Francu Zagožnu, ki ni bil le prodoren znanstvenik, pač pa tudi odličen ovčerejec, zaslužen za ponoven vzpon reje drobnice v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.

Rok za prijave: 2. november 2023 na e-naslov: drobnica@km-z.si ali telefon 041 680 551.

Podroben program posveta si lahko pogledate TUKAJ in je objavljen tudi na spletnih straneh www.kgzs.si in www.drobnica.si.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.