Že 6. slovenski vinogradniško-vinarski kongres

Že 6. slovenski vinogradniško-vinarski kongres

Vinogradništvo in vinarstvo, Obvestila za javnost, Izobraževanja, Vinarstvo in vinogradništvo  | 
Že 6. slovenski vinogradniško-vinarski kongres

Vabljeni na 6. slovenski vinogradniško-vinarski kongres, ki bo 21. in 22. aprila v Dominikanskem samostanu na Ptuju

KGZS - Zavod Ptuj in Univerza v Mariboru, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organizirata šesti slovenski vinogradniško-vinarski kongres z mednarodno udeležbo.

Prvi dan bo namenjen referatom s področja vinogradništva in organiziranja, drugi dan pa s področja vinarstva v povezavi s Salonom Sauvignon, ki bo potekal po zaključku kongresa.

Kongres je namenjen vsem vinogradnikom, vinarjem, strokovnjakom na področju vinogradništva in vinarstva ter bodočim strokovnjakom – študentom.

Program

Prijave zbirajo do konca marca prek spletnega obrazca.

Na spletni strani KGZ Ptuj je na voljo tudi dokument, ki ga lahko izpolnite in pošljete na elektronski naslov barbara.herga@kgz-ptuj.si

Prijava je veljavna ob plačilu kotizacije.

  Podjetja, ustanove Študenti
Rok prijave 31.3.2023 31.3.2023
Kotizacija* 230,00 115,00

*Kotizacija vsebuje dva dni predavanj, prvi dan kosilo in večerjo ter pogostitev med odmori oba dneva, Zbornik in vstopnino na Salon sauvignon ter Master class 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.