Zaživel je portal SENENO

Zaživel je portal SENENO

Ekološko kmetijstvo, JSKS, Govedoreja, Drobnica, Živinoreja, Gospodarjenje  | 
Zaživel je portal SENENO

Zaživel je portal SENENO, podporno orodje Zavoda SENENO, ustanovljenega v sklopu EIP projekta Seneno meso in mleko. 

Ključne besede: EIP, zavod seneno

V sklopu aktivnosti EIP projekta Seneno meso in mleko, je nastal spletni portal SENENO

Na njem lahko najdete zanimive informacije o prireji senenega mesa in mleka ter se pridružite članom Zavoda SENENO. Ta združuje rejce, ki svoje živali hranijo po pravilih »seneno«. Trenutno združuje osem rejcev, ki jih najdete na povezavi TUKAJ.

Člane Zavoda SENENO vodi prepričanje, da je za uspešnost celotnega sistema oskrbe s senenimi živili potrebno postaviti jasna pravila ter sheme kakovosti in certificiranja. Skupaj si prizadevajo za širjenje zavedanja pomena kmetovanja na OMD območjih. Povezuje jih želja po ustvarjanju močne blagovne znamke, ki predstavlja izjemno kakovost tako prirejenega mesa in mleka. Lepo vabljeni, da se jim pridružite. Več o Zavodu SENENO na povezavi TUKAJ.

Vsebina portala SENENO je pripravljena na podlagi pregleda gradiv Seneno meso in mleko, ki sta ga v sklopu EIP projekta Seneno meso in mleko pripravila dr. Aleš Kuhar in Andreja Simeonov. Gradivo je dostopno na povezavi TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Perutnarstvo , Trženje in promocija

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, perutninarstvo

30. 11. 2022 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na »Izvedba demonstracijskega projekta - Uporaba novejših tehnologij ohranjanja energije, zmanjševanje nastajanja plinov in izboljšanja dobrega počutja živali v perutninarski proizvodnji«, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri