Zakaj pa ne bi obdarovali bližnjih z dobrotami s slovenskih kmetij?

Zakaj pa ne bi obdarovali bližnjih z dobrotami s slovenskih kmetij?

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Zakaj pa ne bi obdarovali bližnjih z dobrotami s slovenskih kmetij?

Prihaja čas obdarovanj pred novim letom. Dostikrat se je težko odločiti, kaj izbrati, da bo darilo izrazilo pozornost in spoštovanje do obdarovanega?

Ključne besede: prazniki, obdarovanje, dobrote slovenskih kmetij

Izrabite priložnost in  darila za poslovne partnerje,  sodelavce, prijatelje, sosede … kupite pri slovenskih kmetih. Če imate to iz lastne pridelave in predelave, toliko bolje. Kaj je lepšega in bolj žlahtnega, kot podariti slovensko vino, olje, sir, salamo, med ali – zakaj pa ne – kozarec kisle repe. S tem boste podprli domačo pridelavo, slovenske kmete in slovensko podeželje. Po darila se lahko odpravite na bližnjo kmetijo, ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletni strani www.dobroteslovenskihkmetij.si

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.