Zakaj ne bi praznovali z dobrotami s slovenskih kmetij?

Zakaj ne bi praznovali z dobrotami s slovenskih kmetij?

Zbornica svetuje, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Dopolnilne dejavnosti  | 
Zakaj ne bi praznovali z dobrotami s slovenskih kmetij?

Prihaja čas praznovanj ob veliki noči. Dostikrat se je težko odločiti, kaj izbrati, da bo praznična miza primerno obložena.  Izrabite priložnost in  dobrote za tako pomemben družinski praznik kupite pri slovenskih kmetih. Če imate to iz lastne pridelave in predelave, toliko bolje.  Kaj je lepšega in bolj žlahtnega, kot na mizo postaviti in poskusiti domačo potico, šunko, sir, hren, jajca, olje, med, vino.

S tem boste podprli domačo pridelavo, slovenske kmete in slovensko podeželje. Po dobrote se lahko odpravite na bližnjo kmetijo, ponudbo pa si lahko ogledate tudi na spletnem portalu www.dobroteslovenskihkmetij.si.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.