Zagonska pomoč mladim kmetom

Zagonska pomoč mladim kmetom

Kmetijske podpore  | 
Zagonska pomoč mladim kmetom

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) je objavilo Javni razpis za intervencijo podpora za vzpostavitev gospodarstev mladih kmetov (IRP24) iz naslova Strateškega načrta skupne kmetijske politike (SKP) za leto 2023, v skupni vrednosti več kot 12 milijonov evrov.

Predmet javnega razpisa je dodelitev zagonske pomoči mladim kmetom za vzpostavitev kmetijskega gospodarstva in kmetijske dejavnosti s ciljem izboljšanja starostne strukture vodij kmetijskih gospodarstev, povečanje konkurenčnosti kmetijskih gospodarstev in vzpostavitev oziroma ohranitev delovnih mest na prevzetem kmetijskem gospodarstvu.

https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/javni-razpis-podpora-za-vzpostavitev-gospodarstev-mladih-kmetov-2023/

Mlade kmete vabimo, da se oglasijo do naših kmetijski svetovalcev, kjer jim bodo z veseljem svetovali glede javnega razpisa za mlade kmete.

Mlade kmete vabimo tudi na Predstavitev intervencij in dela na področju mladih kmetov na sejmu AGRA (več v vabilu).

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.