Začel delovati nov strokovni odbor

Začel delovati nov strokovni odbor

Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo  | 
Začel delovati nov strokovni odbor

Na 1. seji so se sestali člani strokovnega odbora za okrasne rastline

Člani Strokovnega odbora za okrasne rastline so na prvi seji 22. aprila izvolili vodstvo odbora. Za predsednico je bila izvoljena Damjana Čuden Osredkar, za podpredsednico pa Bernarda Strgar Schulz

V nadaljevanju so člani obravnavali program dela odbora v obdobju 2021 – 2024, ki so ga prejeli v obravnavo in ga bodo dokončno potrdili na naslednji seji.

V razpravi so poudarili, da imajo pridelovalci okrasnih rastlin precej težav in si želijo, da se jih umesti kot kmetijsko panogo ter se njihove težave znotraj sistema KGZS tudi rešujejo. Posebno pozornost bodo zato posvetili pripravi programa, kamor bodo natančno zapisali področja in problematiko, ki jo je treba rešiti. Poudarili so tudi nujnost čim boljše obveščenosti pridelovalcev okrasnih rastlin o aktivnostih odbora ter podali predlog, da naj se večina sestankov izpelje na daljavo.

Na naslednji seji bodo potrdili program dela in se dogovorili za časovnico pri realizaciji programa.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Obvezna prijava 51. sejem Narava zdravje

20. 10. 2021 ob 09:00 - 23. 10. 2021 do 18:00

Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 20. do 23. oktobra 2021  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri