Za sodelovanje na tujih trgih

Za sodelovanje na tujih trgih

Trženje in promocija  | 
Za sodelovanje na tujih trgih

Nova možnost povezovanja in sodelovanja  - povežite se v komunikacijsko skupino

Na regionalni razvojni agenciji za Podravje - Maribor / Evropska podjetniška mreža so pred kratkim pričeli z delovanjem WhatsApp skupine »AGRI-FOOD poslovne priložnosti«, ki bo namenjena vsem zainteresiranim slovenskim podjetjem in kmetijam z dopolnilnimi dejavnostmi, ki jih zanima sodelovanje na tujih trgih. Prek skupine obveščajo podjetja o novih poslovnih ponudbah tujih podjetij za poslovno sodelovanje, poslovnih dogodkih, kooperacijskih srečanjih idr.

Njihova vizija je spodbujati internacionalizacijo slovenskih podjetij v sektorju »agri-food«. Zato vas vabijo, da se jim pridružite v WhatsApp skupini »AGRI-FOOD poslovne priložnosti«, kjer boste lahko spremljali najnovejše ponudbe tujih podjetij vsak teden. Vsi zainteresirani posamezniki se lahko vključijo v skupino sami ali pa jih dodajo oni, če jim v zvezi s tem pišete.

S skupnim delovanjem lahko še dodatno okrepimo slovensko »agri-food« industrijo, izkoristimo priložnosti na mednarodnem trgu ter povečamo konkurenčnost in uspešnost slovenskih podjetij.

Pridružite se jim in postanite del te dinamične skupnosti. Povezava: https://chat.whatsapp.com/IDphtckw7YoIBUpOQYkrPb

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki