Za skoraj polovico ceneje na MOS

Za skoraj polovico ceneje na MOS

Trženje in promocija  | 
Za skoraj polovico ceneje na MOS

Največji sejem regije 52. MOS bo letos razstavljavce in obiskovalce na celjskem sejmišču gostil od 10. do 15. septembra. Na sejmu bodo zaradi povečanega zanimanja obiskovalcev in odličnega odziva tako razstavljavcev kot tudi obiskovalcev okrepili področje turizma tako z destinacijami kot kulinariko. Posebna ponudba za člane KGZS.

Za naše člane Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije smo v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom pripravili posebno ponudbo za predstavitev na 52. MOS. Tako bo treba za razstavni prostor velikosti 6 kvadratnih metrov s stojnico, prijavnino in vpis v katalog za vseh šest dni sejma odšteti 490 evrov (brez ddv), kar je skoraj za polovico ceneje od redne cene. Razstavni prostor z leseno stojnico bo v prenovljeni sejemski dvorani C, kjer se predstavlja program kulinarike in turističnih destinacij. Glede na lani je razlika v tem, da je treba električni priključek (če ga rabite) naročiti posebej, a si boste tudi ta strošek lahko delili z drugimi prijavljenimi.

Sicer pa lahko več informacij o ponudbi preberite v posebni ponudbi za MOS, prijavnico pa oddate neposredno organizatorju Celjskemu sejmu, kjer boste dobili tudi več o informacij o sejmu in prijavi. In pohitite s prijavami, ker je število mest za članek KGZS omejeno!

Nazaj

Prihajajoči dogodki