Za podjetno Slovenijo

Za podjetno Slovenijo

Delo organov KGZS, Ekonomika in davki  | 
Za podjetno Slovenijo

Na KGZS smo se kot podporniki pridružili peticiji Za podjetno Slovenijo

Vabimo vas, da na spletni strani www.zapodjetnoslovenijo.si podpišete tudi sami peticijo, tako kot gospodarske oziroma kmetijske in gozdarske organizacije, pa tudi kot posamezniki. Vabimo vas tudi, da to obvestilo delite svojim partnerjem in zaposlenim naprej po svojih adremah in družbenih omrežjih.

Pred dnevi so peticijo Za podjetno Slovenijo objavili v SBC - Klubu slovenskih podjetnikov. V naslednjih dneh so jo podprle organizacije, ki imajo v seštevku okoli 50.000 članov. Z nami vred je tako peticijo v seštevku podprlo že več kot 150.000 članov različnih slovenskih organizacij. Ob tem je v nekaj dneh peticijo posamično podpisalo že skoraj 2.000 podjetij in podjetnikov, z imenom in priimkom pa več kot 5.600 državljanov.

To je izjemen odziv. Najbrž nikdar v zgodovini samostojne Slovenije ni bilo takšnega posamičnega odziva podjetij, ki bi tako močno javno podprla kakšno takšno akcijo.

S peticijo Za podjetno Slovenijo vsi podporniki želimo opozoriti javnost in ključne deležnike v Sloveniji, kako pomembna sta podjetnost in podjetništvo za razvoj Slovenije in blaginjo njenih prebivalcev, obenem pa tudi na to, da je nesprejemljivo ožigosanje vrhunskih podjetnikov in vseh podjetnih ljudi v javnosti.

Hkrati vas vabimo, da sledite tudi FB profilu Za podjetno Slovenijo in da objave všečkate in jih delite svojim prijateljem.

Brez podjetne Slovenije ni socialne Slovenije.

Nazaj

Prihajajoči dogodki