Za podjetno Slovenijo

Za podjetno Slovenijo

Delo organov KGZS, Ekonomika in davki  | 
Za podjetno Slovenijo

Na KGZS smo se kot podporniki pridružili peticiji Za podjetno Slovenijo

Vabimo vas, da na spletni strani www.zapodjetnoslovenijo.si podpišete tudi sami peticijo, tako kot gospodarske oziroma kmetijske in gozdarske organizacije, pa tudi kot posamezniki. Vabimo vas tudi, da to obvestilo delite svojim partnerjem in zaposlenim naprej po svojih adremah in družbenih omrežjih.

Pred dnevi so peticijo Za podjetno Slovenijo objavili v SBC - Klubu slovenskih podjetnikov. V naslednjih dneh so jo podprle organizacije, ki imajo v seštevku okoli 50.000 članov. Z nami vred je tako peticijo v seštevku podprlo že več kot 150.000 članov različnih slovenskih organizacij. Ob tem je v nekaj dneh peticijo posamično podpisalo že skoraj 2.000 podjetij in podjetnikov, z imenom in priimkom pa več kot 5.600 državljanov.

To je izjemen odziv. Najbrž nikdar v zgodovini samostojne Slovenije ni bilo takšnega posamičnega odziva podjetij, ki bi tako močno javno podprla kakšno takšno akcijo.

S peticijo Za podjetno Slovenijo vsi podporniki želimo opozoriti javnost in ključne deležnike v Sloveniji, kako pomembna sta podjetnost in podjetništvo za razvoj Slovenije in blaginjo njenih prebivalcev, obenem pa tudi na to, da je nesprejemljivo ožigosanje vrhunskih podjetnikov in vseh podjetnih ljudi v javnosti.

Hkrati vas vabimo, da sledite tudi FB profilu Za podjetno Slovenijo in da objave všečkate in jih delite svojim prijateljem.

Brez podjetne Slovenije ni socialne Slovenije.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Dopolnilne dejavnosti , Izobraževanje

VABILO NA DEMONSTRACIJSKI PROJEKT - SENZORIČNA OCENA SADNIH/ZELENJAVNIH IZDELKOV

09. 02. 2023 ob 08:00

KGZ Celje

Vabimo vas na praktično delavnico z naslovom: »Izvedba demonstracijskega projekta - Senzorična ocena sadnih/zelenjavnih izdelkov«, ki bo organizirana v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.