Za medsebojno pomoč

Za medsebojno pomoč

Kmetijstvo in okolje, Sporočila za javnost, Obvestila za javnost, Kmetijstvo, Obvestila  | 
Za medsebojno pomoč

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije bo po svojih močeh pomagala kmetom pri odpravi posledic poplav in drugih ujm, ki so nedavno prizadela skoraj celotno Slovenijo.

V ta namen vas pozivamo, da prek kmetijsko-gozdarskih zavodov oziroma terenskih kmetijskih svetovalcev (svetovalk) posredujete tako svoje potrebe po voluminozni krmi kot morebitne viške. Pokličite svojega kmetijskega svetovalca ali pa kmetijsko-gozdarski zavod in sporočite svoje podatke (Seznam zavodov).

Lahko pa svoje povpraševanje po krmi in drugi pomoči ali ponudbe viška krme oddate prek obrazca, ki smo ga pripravile kmetijske nevladne organizacije (KGZS, Zadružna zveza Slovenije, Zveza slovenske podeželske mladine, Sindikat kmetov Slovenije in Zveza kmetic Slovenije). Obrazec izpolnite na naši posebni spletni strani, kjer so zbrane tudi druge informacije, povezane z nedavnimi poplavami (tehnološna navodila in napotki, kontakti in drugo): POPLAVE 2023.

Namen zbiranja teh podatkov je, da je zbornica vmesna točka, ki bo povezala tako potrebe kot ponudbo in vam s tem omogočila lažji dostop do krme.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki