Z zbornico ceneje na sejmu MOS

Z zbornico ceneje na sejmu MOS

Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Z zbornico ceneje na sejmu MOS

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki naj bi bil letos od 15. do 19. septembra 2021 na celjskem sejmišču.

Največji sejem regije bo letos okrepil področje turizma, tako predstavitve krajev kot kulinarike. Zato so pripravili posebno ponudbo za člane KGZS.

Ponudba vključuje prijavnino, vpis v katalog, 6 kvadratnih metrov neopremljenega razstavnega prostora in leseno stojnico.

Cena najema razstavnega prostora za vseh 5 dni sejma je samo 390 evrov (brez DDV).

Cena ne vključuje električnega priključka, kar pomeni, da je treba električni priključek dodatno naročiti.  Za zmanjšanje stroškov bo organizator razdelil stroške enega priključka na tri ali štiri razstavljavce, ki bodo imeli stojnice postavljene skupaj. Cene dodatnih naročil lahko dobite na sejmu ali pa pri nas.

Stojnice bodo v prenovljeni sejemski dvorani C, kjer se predstavlja program prehrane, gostinske opreme in turizma.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami, saj je zanimanja veliko!

Dodatne informacije in prijavnico lahko dobite na naši spletni strani  ali pa vam jo pošljemo po elektronski pošti. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo. Prijavnico pošljite organizatorju (Celjski sejem), s katerim boste uredili vse ostale podrobnosti.

Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite obiskovalcem sejma MOS v Celju!

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki