Vpis v katalog živil za javno naročanje

Vpis v katalog živil za javno naročanje

Ekološko kmetijstvo, Zbornica svetuje, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Vpis v katalog živil za javno naročanje

Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje, ki je namenjen javnim zavodom za izdelavo javnih naročil, da lažje in hitrejše pripravijo javno naročilo, saj na enem mestu vidijo ponudnike živil in njihovo ponudbo.

Spletno aplikacijo so izdelali na Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in Zadružno zvezo Slovenije. Spletni katalog je priložnost za vas kot pridelovalce in predelovalce živil za novo dodatno tržno pot in možnost povečanja proizvodnje.

Vpis v Katalog živil za javno naročanje opravite na spletni strani https://www.katalogzivil.si/. Vse dodatne informacije glede vpisa v Katalog živil za javno naročanje dobite tudi na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije pri Klari Otoničar na e-naslovu klara.otonicar@kgzs.si ali telefonski številki 01 51 36 633.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!