Vpis v katalog živil za javno naročanje

Vpis v katalog živil za javno naročanje

Ekološko kmetijstvo, Zbornica svetuje, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Vpis v katalog živil za javno naročanje

Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje, ki je namenjen javnim zavodom za izdelavo javnih naročil, da lažje in hitrejše pripravijo javno naročilo, saj na enem mestu vidijo ponudnike živil in njihovo ponudbo.

Spletno aplikacijo so izdelali na Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in Zadružno zvezo Slovenije. Spletni katalog je priložnost za vas kot pridelovalce in predelovalce živil za novo dodatno tržno pot in možnost povečanja proizvodnje.

Vpis v Katalog živil za javno naročanje opravite na spletni strani https://www.katalogzivil.si/. Vse dodatne informacije glede vpisa v Katalog živil za javno naročanje dobite tudi na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije pri Klari Otoničar na e-naslovu klara.otonicar@kgzs.si ali telefonski številki 01 51 36 633.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri