Vpis v katalog živil za javno naročanje

Vpis v katalog živil za javno naročanje

Ekološko kmetijstvo, Zbornica svetuje, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Vpis v katalog živil za javno naročanje

Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje, ki je namenjen javnim zavodom za izdelavo javnih naročil, da lažje in hitrejše pripravijo javno naročilo, saj na enem mestu vidijo ponudnike živil in njihovo ponudbo.

Spletno aplikacijo so izdelali na Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in Zadružno zvezo Slovenije. Spletni katalog je priložnost za vas kot pridelovalce in predelovalce živil za novo dodatno tržno pot in možnost povečanja proizvodnje.

Vpis v Katalog živil za javno naročanje opravite na spletni strani https://www.katalogzivil.si/. Vse dodatne informacije glede vpisa v Katalog živil za javno naročanje dobite tudi na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije pri Klari Otoničar na e-naslovu klara.otonicar@kgzs.si ali telefonski številki 01 51 36 633.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Rastlinska pridelava , Gozdarstvo in lovstvo , Dopolnilne dejavnosti ,

Že 57. sejem Sejem AGRA

24. 08. 2019 ob 09:00 - 29. 08. 2019 do 18:00

Pomurski sejem, Cesta na stadion 2, Gorn...

AGRA 2019 z najnovejšimi tehnologijami in najboljšimi tradicijami vabi k ohranjanju naravnih virov, h kmetovanju s kirurško preciznostjo, k varstvu zdravja ljudi in rastlin s farmacevtsko natančnostjo.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri