Velikonočno voščilo

Velikonočno voščilo

Delo organov KGZS  | 
Velikonočno voščilo

Pred cerkvijo stojijo mlaji

in traki v vencih plapolajo,

v zvoniku zvonijo zvonovi,

srebrno zvoki lesketajo.

(Srečko Kosovel, Velika noč)

Ključne besede: voščilo, velika noč

Kakor velikonočni čas spodbuja duhovno prenovo človeka, tako pomladni čas naznanja preporod narave. Narave, ki nam je zaupana v upravljanje, obdelavo in varovanje.  Naj vam razumevanje sporočila praznika velike noči osmišlja vaš vsakdan in vas vodi pri vašem delu. Želim vam blagoslovljene in lepo doživete velikonočne praznike.

Roman Žveglič,
predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja

30. 01. 2023 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.