Več sredstev za prestrukturiranje zadrug

Več sredstev za prestrukturiranje zadrug

Kmetijske podpore, Gospodarjenje  | 
Več sredstev za prestrukturiranje zadrug

Sklad za regionalni razvoj (Ribniški sklad) je pripravil predlog sprememb Poslovnega in finančnega načrta za leti 2018 in 2019, kjer se v okviru programa podjetništva uvaja nov podprogram prestrukturiranje kmetijskih zadrug.

V ta namen Sklad povečuje sredstva iz načrtovanih 4,000.000 EUR na 7,000.000 EUR. Skupaj pa se je obseg spodbud za leto 2019 povečal iz načrtovanih 28,000.000 EUR na 31,000.000 EUR.
Sprememba je tudi pri programu občin, ki je usmerjen k spodbujanju projektov lokalne in regionalne javne infrastrukture, kjer se je razširil obseg upravičenih stroškov. Dodana je nova kategorija stroškov, ki se nanašajo na zunanje izvajalce.

RAZPISI Sklada za kmetijstvo

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.