Vabljeni v mednarodno šolo mladih rejcev

Vabljeni v mednarodno šolo mladih rejcev

Zbornica svetuje, Prireja mleka, Govedoreja, Trženje in promocija, Izobraževanje, Živinoreja  | 
Vabljeni v mednarodno šolo mladih rejcev

Priznana rejska organizacija Društvo rejcev govedi črno-bele pasme bo tudi letos organizirala Mednarodno šolo mladih rejcev, kjer se mladi rejci naučijo priprave, vodenja in predstavitve živali za razstave, fotografiranje in druge javne prireditve ter se pomerijo med seboj, kdo zna lepše pripraviti žival in kdo jo zna najlepše predstaviti publiki.

Ključne besede: govedoreja, ocenjevanje živali, razstava, izobraževanje

Vabljeni vsi mladi rejci, ki se navdušujejo za rejo vrhunskih krav. To izobraževanje bodo izvedli eksperti iz Nizozemske, Švice in Irske. Za prevajanje bo poskrbljeno.

Mednarodna šola bo potekala na Srednji kmetijski šoli na Grmu pri Novem mestu s pričetkom v torek 4. julija 2023 ob 12. uri in se bo končala s finalnim tekmovanjem v petek 7. julija 2023 ob 15. uri.

Udeleženci te Mednarodne poletne šole dobijo mednarodni certifikat! Najbolje uvrščeni mladi rejci se bodo udeležili mednarodnega tekmovanja mladih rejcev oktobra 2023 v Montichiari (Italija). 

Šolo priporočamo vsem mladim rejcem vseh pasem v starosti od 14. leta naprej! Cena te mednarodne šole je 200 evrov (+DDV).

Prijave zbiramo na sedežu Društva rejcev govedi črno-bele pasme  do 10. junija 2023 oz. do zasedbe mest! Prijavite se lahko po elektronski pošti: Marija.Klopcic@bf.uni-lj.si ali po telefonu (01) 3203 855, 041 546 484.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.