Vabljeni na usposabljanja za novo programsko obdobje

Vabljeni na usposabljanja za novo programsko obdobje

JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Obvestila za javnost, Izobraževanja, Obvestila, Razvoj podeželja  | 
Vabljeni na usposabljanja za novo programsko obdobje

Najava terminov informativnih usposabljanj o intervencijah skupne kmetijske politike za programsko obdobje 2023 - 2027 

Za seznanitev z novimi intervencijami, pogoji in plačili v bo Javna služba kmetijskega svetovanja pri KGZS (JSKS) organizirala številna informativna usposabljanja.

Na območju cele Slovenije bodo na različnih lokacijah izvedena usposabljanja v živo, prav tako pa bodo prek spleta izvedena tudi e-usposabljanja. Usposabljanja bodo prilagojena tudi specifiki posameznih območji. Zato predlagamo, da se udeležite usposabljanj, ki bodo organizirana na vašem Kmetijsko gozdarskem zavodu, če pa na vašem zavodu ne boste našli ustreznega termina, lokacije ali vsebine, pa se lahko usposabljanja udeležite tudi kjerkoli drugje.

Ker je vsebina novih intervencij zelo obsežna, se bodo usposabljanja glede na vsebino med seboj razlikovala. Na nekaterih usposabljanjih bo izvedena splošna predstavitev vseh intervencij, na drugih pa se bo izvedla podrobna predstavitev izbrane intervencije. Seznam usposabljanj je objavljen na spletni strani KGZS v rubriki »Vse o zbirnih vlogah«, do njega pa lahko neposredno dostopate tudi prek povezave TUKAJ.

Ker bomo v JSKS seznam v naslednjih tednih dopolnjevali z dodatnimi usposabljanji, vas vabimo, da večkrat pogledate na seznam in si izberete vam najustreznejše termine, lokacije in teme. Ker bo na enem usposabljanju težko spoznati in si zapomniti vse novosti, ste vabljeni, da se udeležite tudi več usposabljanj, še posebej, če so tematsko različna.

Oddaja zbirnih vlog za leto 2023 bo potekala od 31.3. do 10.7.2023.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.