Vabljeni na usposabljanja za novo programsko obdobje

Vabljeni na usposabljanja za novo programsko obdobje

JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Obvestila za javnost, Izobraževanja, Obvestila, Razvoj podeželja  | 
Vabljeni na usposabljanja za novo programsko obdobje

Najava terminov informativnih usposabljanj o intervencijah skupne kmetijske politike za programsko obdobje 2023 - 2027 

Za seznanitev z novimi intervencijami, pogoji in plačili v bo Javna služba kmetijskega svetovanja pri KGZS (JSKS) organizirala številna informativna usposabljanja.

Na območju cele Slovenije bodo na različnih lokacijah izvedena usposabljanja v živo, prav tako pa bodo prek spleta izvedena tudi e-usposabljanja. Usposabljanja bodo prilagojena tudi specifiki posameznih območji. Zato predlagamo, da se udeležite usposabljanj, ki bodo organizirana na vašem Kmetijsko gozdarskem zavodu, če pa na vašem zavodu ne boste našli ustreznega termina, lokacije ali vsebine, pa se lahko usposabljanja udeležite tudi kjerkoli drugje.

Ker je vsebina novih intervencij zelo obsežna, se bodo usposabljanja glede na vsebino med seboj razlikovala. Na nekaterih usposabljanjih bo izvedena splošna predstavitev vseh intervencij, na drugih pa se bo izvedla podrobna predstavitev izbrane intervencije. Seznam usposabljanj je objavljen na spletni strani KGZS v rubriki »Vse o zbirnih vlogah«, do njega pa lahko neposredno dostopate tudi prek povezave TUKAJ.

Ker bomo v JSKS seznam v naslednjih tednih dopolnjevali z dodatnimi usposabljanji, vas vabimo, da večkrat pogledate na seznam in si izberete vam najustreznejše termine, lokacije in teme. Ker bo na enem usposabljanju težko spoznati in si zapomniti vse novosti, ste vabljeni, da se udeležite tudi več usposabljanj, še posebej, če so tematsko različna.

Oddaja zbirnih vlog za leto 2023 bo potekala od 31.3. do 10.7.2023.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Prikaz in predavanja - kombinirane setve različnih vrst rastlin in novi tipi pridelave silaž kot krmne baze za prežvekovalce,

08. 04. 2024 ob 09:00

Gostilni Urška, Plitvica 10A, 9253 Apače

Vabimo vas na brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse s področja POLJEDELSTVA – KOMBINIRANE SETVE RAZLIČNIH VRST RASTLIN IN NOVI TIPI PRIDELAVE SILAŽ KOT KRMNE BAZE ZA PREŽVEKOVALCE,  ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, pod ukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.