Vabljeni na SENENI spletni seminar

Vabljeni na SENENI spletni seminar

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Živinoreja, Gospodarjenje  | 
Foto Pexels

Foto Pexels

V sklopu aktivnosti EIP projekta Seneno meso in mleko smo pripravili spletno predavanje za kmetije, ki se odločajo za seneno prirejo mesa in mleka.

Vabljeni, da se nam prek Zoom aplikacije pridružite v četrtek, 4. marca, med 9. in 12. uro. Potrebne so prijave.

Ključne besede: Seneno, EIP, spletna predstavitev

Seneno mleko in meso pomenita alternativno možnost za ohranitev prireje mleka in mesa na območjih z omejenimi možnostmi za kmetovanje.

V sklopu EIP projekta, ki je financiran z evropskimi sredstvi ter sredstvi partnerjev projekta, želimo vzpostaviti celotno proizvodno verigo in s sodobnimi prodajnimi pristopi zagotoviti dostojno ceno kmetijskih pridelkov in izdelkov.

Program predstavitev:

  • Seneno meso in mleko v tujini – dr. Janez Benedičič, P-ino
  • Prednost uživanja senenega mesa in mleka – Gabrijela Salobir, KGZS
  • Potencial in primeri dobre prakse pri prireji senenega mleka, Alberta Zorko, KGZS
  • Pridelava in sušenje sena – dr. Janez Benedičič , P-ino
  • Zahteve za prirejo senenega mesa in mleka – Alberta Zorko, KGZS
  • Promocija in trženje senenega mesa in mleka - Klara Otoničar, KGZS
  • Certificiranje senenega mesa in mleka – Gabrijela Salobir, KGZS
  • Povezava pridelovalcev in predelovalcev – dr. Janez Benedičič, P-ino

Prosimo vas, da se prijavite na e naslov seneno@kgzs.si. Po prejemu prijave vam bomo poslali spletno povezavo. Število udeležencev je omejeno.

Vabilo na povezavi TUKAJ.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Posebna ponudba 54. sejem MOS

15. 09. 2021 ob 09:00 - 19. 09. 2021 do 18:00

Celje

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki naj bi bil letos od 15. do 19. septembra 2021  na celjskem sejmišču.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri