Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

V soboto, 11. maja, vabljeni na kulinarični sprehod med stojnicami na Podeželju v mestu – Dobrote slovenskih kmetij. V Ljubljani se bo na Pogačarjevem trgu, med 8. in 14. uro, predstavljalo 35 slovenskih kmetij s pestro ponudbo mesnih, mlečnih in krušnih izdelkov, vin, olj, marmelad, sokov in zelenjave.

 

Ključne besede: Podeželje v mestu, Kmetijstvo, Trženje, Promocija

Prav vse sodelujoče kmetije so tudi letos sprejele izziv in svoje izdelke poslale na ocenjevanje za bronasta, srebrna in zlata priznanja Dobrot slovenskih kmetij. Vsa tri odličja zagotavljajo vrhunskost kulinaričnega izdelka kmetije, med njimi boste našli tudi nosilce znaka kakovosti. Prejme ga kmetija, ki dobi za določen izdelek zlato priznanje tri leta zapored. Obiščite Podeželje v mestu, pokramljajte z gospodarji kmetij in okusite njihove dobrote.

Podeželje v mestu bo tokrat gostilo skupino ljubiteljic slovenskih ljudskih in ponarodelih pesmi, članic ženskega pevskega zbora Trzinke, ki bodo prepevale od desete naprej. Pridružil se jim bo Milan Kuferšin s čudovitim tenorjem ter Blaž Klopčič s harmoniko.  

Pridite, okusite in doživite slovensko podeželje!

Dogajanje na Podeželju v mestu lahko spremljate tudi na FB strani Kmetijstvo je zakon.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri