Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

V soboto, 11. maja, vabljeni na kulinarični sprehod med stojnicami na Podeželju v mestu – Dobrote slovenskih kmetij. V Ljubljani se bo na Pogačarjevem trgu, med 8. in 14. uro, predstavljalo 35 slovenskih kmetij s pestro ponudbo mesnih, mlečnih in krušnih izdelkov, vin, olj, marmelad, sokov in zelenjave.

 

Ključne besede: Podeželje v mestu, Kmetijstvo, Trženje, Promocija

Prav vse sodelujoče kmetije so tudi letos sprejele izziv in svoje izdelke poslale na ocenjevanje za bronasta, srebrna in zlata priznanja Dobrot slovenskih kmetij. Vsa tri odličja zagotavljajo vrhunskost kulinaričnega izdelka kmetije, med njimi boste našli tudi nosilce znaka kakovosti. Prejme ga kmetija, ki dobi za določen izdelek zlato priznanje tri leta zapored. Obiščite Podeželje v mestu, pokramljajte z gospodarji kmetij in okusite njihove dobrote.

Podeželje v mestu bo tokrat gostilo skupino ljubiteljic slovenskih ljudskih in ponarodelih pesmi, članic ženskega pevskega zbora Trzinke, ki bodo prepevale od desete naprej. Pridružil se jim bo Milan Kuferšin s čudovitim tenorjem ter Blaž Klopčič s harmoniko.  

Pridite, okusite in doživite slovensko podeželje!

Dogajanje na Podeželju v mestu lahko spremljate tudi na FB strani Kmetijstvo je zakon.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.