Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Vabljeni na Podeželje v mestu - Dobrote slovenskih kmetij

V soboto, 11. maja, vabljeni na kulinarični sprehod med stojnicami na Podeželju v mestu – Dobrote slovenskih kmetij. V Ljubljani se bo na Pogačarjevem trgu, med 8. in 14. uro, predstavljalo 35 slovenskih kmetij s pestro ponudbo mesnih, mlečnih in krušnih izdelkov, vin, olj, marmelad, sokov in zelenjave.

 

Ključne besede: Podeželje v mestu, Kmetijstvo, Trženje, Promocija

Prav vse sodelujoče kmetije so tudi letos sprejele izziv in svoje izdelke poslale na ocenjevanje za bronasta, srebrna in zlata priznanja Dobrot slovenskih kmetij. Vsa tri odličja zagotavljajo vrhunskost kulinaričnega izdelka kmetije, med njimi boste našli tudi nosilce znaka kakovosti. Prejme ga kmetija, ki dobi za določen izdelek zlato priznanje tri leta zapored. Obiščite Podeželje v mestu, pokramljajte z gospodarji kmetij in okusite njihove dobrote.

Podeželje v mestu bo tokrat gostilo skupino ljubiteljic slovenskih ljudskih in ponarodelih pesmi, članic ženskega pevskega zbora Trzinke, ki bodo prepevale od desete naprej. Pridružil se jim bo Milan Kuferšin s čudovitim tenorjem ter Blaž Klopčič s harmoniko.  

Pridite, okusite in doživite slovensko podeželje!

Dogajanje na Podeželju v mestu lahko spremljate tudi na FB strani Kmetijstvo je zakon.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Posebna ponudba 54. sejem MOS

15. 09. 2021 ob 09:00 - 19. 09. 2021 do 18:00

Celje

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki naj bi bil letos od 15. do 19. septembra 2021  na celjskem sejmišču.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri