Vabljeni na Dan sadjarsko vinogradniške tehnike

Vabljeni na Dan sadjarsko vinogradniške tehnike

JSKS, Zbornica svetuje, Sadjarstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Vabljeni na Dan sadjarsko vinogradniške tehnike

Strokovna predavanja na tematiko gnojenja trajnih nasadov, varstva sadnega drevja, varstva vinske trte, demonstracija mehanizacije ter priložnost za strokovne razgovore ob stojnicah.

Ključne besede: Sadjarstvo, vinogradništvo, mehanizacija

Lepo vabljeni na to poučno druženje v sadovnjakih in vinogradih biotehniške šole Maribor. V torek, 31. maja 2022. Dogodek bo potekal v vsakem vremenu!

Vabilo TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja

30. 01. 2023 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.