Vabljeni na 8. Agrobiznis konferenco

Vabljeni na 8. Agrobiznis konferenco

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Vabljeni na 8. Agrobiznis konferenco

V organizaciji častnika Finance bo potekala v Tavčarjevem domu, Visoko pri Poljanah. Predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Roman Žveglič bo na njej spregovoril o pričakovanjih slovenskih kmetov glede Skupna kmetijska politika 2023-2027.

Ključne besede: Agrobiznis, konferenca, SKP

V ospredju tokratne konference bodo skupna kmetijska politika, sodobna tehnologija in njen vpliv na sprejemanje odločitev v kmetijstvu, izzivi s katerimi se srečujejo mladi prevzemniki družinskih kmetij, ključni koraki pri nasledstvu, prisluhnili pa bomo tudi uspešnim podjetniškim zgodbam v kmetijstvu iz Avstrije.

Program dogodka najdete na povezavi TUKAJ.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava pa zaradi zagotovitve prostih mest obvezna.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.