Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje

Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje

Ekološko kmetijstvo, JSKS, Zbornica svetuje, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje

Katalog živil za javno naročanje je spletna baza ponudnikov živil, ki nudi svoje pridelke in izdelke javnim zavodom.

Ključne besede: kmetijstvo, hrana, lokalno, katalog živil

Sodobnemu človeku ni vseeno kakšno hrano uživa. Vedno bolj se zavedamo pomena uživanja pridelkov in izdelkov lokalnega izvora ter ohranjanja lokalnih pridelovalcev. Uporaba živil lokalnih pridelovalcev spodbuja tudi Vlade RS. Tako so javni zavodi zavezani k odkupu večjih količin domačih kmetijskih pridelkov.

Vabimo vas, da se vpišete v Katalog živil za javno naročanje, ki je spletna baza ponudnikov, ki ponujajo svoje pridelke in izdelke javnim zavodom. Katalog živil omogoča enostavnejšo prodajno pot tako imenovano rjavo košarico, ki se uporablja za izločene sklope, kar pomeni, da lahko javni zavodi zunaj javnih naročil izvedejo naročilo s ponudnikom brez dodatne administracije. Ko ste vpisani kot ponudnik vas kupec (javni zavod, šola, vrtec,...) kontaktira prek telefona ali elektronske pošte in se med seboj dogovorite glede dobave, količine in cene pridelkov ter izdelkov po načelu: dogovorjena količina/cena – dostava – izstavitev e-računa.

Vpis v katalog poteka preko spletne strani Katalog živil na povezavi tukaj. Za člane Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije je brezplačen.

V primeru vprašanj vam bo odgovorila Klara. Pokličite jo lahko na telefonsko številko 01 51 36 633 ali pišete na e-naslovu klara.otonicar@kgzs.si.

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki