Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje

Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje

Ekološko kmetijstvo, JSKS, Zbornica svetuje, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Vabljeni k vpisu v Katalog živil za javno naročanje

Katalog živil za javno naročanje je spletna baza ponudnikov živil, ki nudi svoje pridelke in izdelke javnim zavodom.

Ključne besede: kmetijstvo, hrana, lokalno, katalog živil

Sodobnemu človeku ni vseeno kakšno hrano uživa. Vedno bolj se zavedamo pomena uživanja pridelkov in izdelkov lokalnega izvora ter ohranjanja lokalnih pridelovalcev. Uporaba živil lokalnih pridelovalcev spodbuja tudi Vlade RS. Tako so javni zavodi zavezani k odkupu večjih količin domačih kmetijskih pridelkov.

Vabimo vas, da se vpišete v Katalog živil za javno naročanje, ki je spletna baza ponudnikov, ki ponujajo svoje pridelke in izdelke javnim zavodom. Katalog živil omogoča enostavnejšo prodajno pot tako imenovano rjavo košarico, ki se uporablja za izločene sklope, kar pomeni, da lahko javni zavodi zunaj javnih naročil izvedejo naročilo s ponudnikom brez dodatne administracije. Ko ste vpisani kot ponudnik vas kupec (javni zavod, šola, vrtec,...) kontaktira prek telefona ali elektronske pošte in se med seboj dogovorite glede dobave, količine in cene pridelkov ter izdelkov po načelu: dogovorjena količina/cena – dostava – izstavitev e-računa.

Vpis v katalog poteka preko spletne strani Katalog živil na povezavi tukaj. Za člane Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije je brezplačen.

V primeru vprašanj vam bo odgovorila Klara. Pokličite jo lahko na telefonsko številko 01 51 36 633 ali pišete na e-naslovu klara.otonicar@kgzs.si.

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.