Vabljeni k sodelovanju na septembrskem Podeželju v mestu Ljubljana

Vabljeni k sodelovanju na septembrskem Podeželju v mestu Ljubljana

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Gospodarjenje  | 
Vabljeni k sodelovanju na septembrskem Podeželju v mestu Ljubljana

K sodelovanju vabimo kmetije s  ponudbo kakovostnih pridelkov in izdelkov. Veseli bomo pobud pri soustvarjanju kulturnega programa, delavnic, prikaza dela na kmetiji, turističnih zanimivosti regij in podobno.

Ključne besede: Podeželje v mestu, september 2023, kmetije, promocija, hrana

Z namenom povezovanja mesta s podeželjem in podeželja z mestom bo na dogodku Podeželje v mestu Ljubljana osrednje mesto namenjeno kmetijam in ponudbi pridelkov/izdelkov slovenskega podeželja.

Zbiramo prijave za sodelovanje na dogodku, ki bo potekal v soboto, 23. septembra 2023, na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, med 9. in 14. uro.

Ne odlašajte s prijavami, število prodajnih stojnic je omejeno.

Prijavnina je 24,59 evra + ddv. Poravnate jo po prejemu položnice. Prijave sprejemamo samo prek spletnega obrazca na strani www.kgzs.si/pvm/prijava .

Sodelujte in postanite opaženi na Podeželju v mestu!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.