Vabljeni k izpolnjevanju kratke ankete

Vabljeni k izpolnjevanju kratke ankete

Kmetijstvo in okolje, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Foto Pexels

Foto Pexels

Lepo vabljeni, da sodelujete in v kratki anketi podate mnenje glede odpadne hrane.

Ključne besede: anketa, odpadna hrana

Odpadna hrana je hrana, ki se proizvede, a se ne porabi in na koncu konča v smeteh. Gre za problem, ki se ga mora zavedati celotna družba, še posebej mladi, ki bodo v prihodnosti odgovorni za oblikovanje družbe in ohranjanje našega planeta. Izpolnite kratko anketo in pomagajte pri pridobivanju podatkov in s tem ustvarjanju jasne slike trenutne situacije.

Anketo izvaja Biotehniška fakulteta v Ljubljani, pripravljena je v angleškem jeziku. Rezultati bodo podlaga za pripravo projekta sredstev Erasmus 2023. Najdete jo na povezavi TUKAJ.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.