Vabimo na 8. srečanje mladih prevzemnikov kmetij

Vabimo na 8. srečanje mladih prevzemnikov kmetij

Delo organov KGZS, Sporočila za javnost, Obvestila za javnost, Izobraževanja, Vabila  | 
Vabimo na 8. srečanje mladih prevzemnikov kmetij
Srečanje bo v torek, 20. februarja, s pričetkom ob 9. uri, v prostorih podjetja SIP strojna industrija (Juhartova ulica 2, Šempeter v Savinjski dolini).

Osrednja tematika srečanja bo uporaba sodobnih tehnologij in umetne inteligence. Izmenjali pa bomo tudi poglede v sedanjost in prihodnost. Tematike bomo naslovili skupaj s priznanima proizvajalcema kmetijske mehanizacije – podjetjema SIP in Gorenc, svet umetne inteligence pa nam bo predstavil vodilni poznavalec dr. Sašo Dolenc.

Vljudno vas prosimo, da se na srečanje prijavite prek elektronske prijavnice na spletni povezavi https://forms.gle/eiyaD2DVX5vMLNVr8. Zaradi omejenosti kapacitet prijave zbiramo do zapolnitve mest oziroma najpozneje do 10. februarja. Dodatne informacije o srečanju lahko dobite na elektronskem naslovu doris.letina@zspm.si in joze.ocko@kgzs.si.

 

Program srečanja

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Vabilo na demonstracijski projekt - poljedelstvo

15. 03. 2024 ob 08:00

KGZS Zavod Murska Sobota

Objavljamo vabilo za brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse »PREPOZNAVANJE RAZLIČNIH TIPOV TAL, NJIHOVIH ZNAČILNOSTI IN PRILAGAJANJE KMETIJSKIH KULTUR TER RAZLIČNIH TEHNOLOGIJ NA POTREBE POSAMEZNIH KMETIJ«