VABILO na zaključni dogodek akcije S kmetije za Vas

VABILO na zaključni dogodek akcije S kmetije za Vas

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
VABILO na zaključni dogodek akcije S kmetije za Vas

Tokrat bo druženje virtualno, a kljub temu prijetno in doživeto. Lepo vabljeni, da se nam pridružite na zaključnem predstavitvenem dogodku akcije S kmetije za Vas 2020. V torek, 16. februarja 2021, ob 9. uri. 

Ključne besede: S kmetije za Vas, promocija, kmetijstvo

Vodilo izbora in nagrajevanja kmetij v sklopu akcije S kmetije za Vas je izvirno, domiselno ter učinkovito pristopanje k promociji ter prodaji pridelkov in izdelkov.

Poteka v sodelovanju s ČZD Kmečki glas in  časnikom Finance ter sledi ciljem inovativnosti, trajnosti ter učinkovitosti pridelave in predelave na kmetijah.

Ob 25-obletnici akcije vas vabimo, da se udeležite spletnega dogodka. Na njem bodo ključni akterji in ocenjevalci spregovorili o pomenu akcije ter predstavili nagrajene kmetije kot primere dobre prakse trženja in promocije.

Vabljeni na virtualno druženje v torek, 16. februarja 2021, ob 9. uri.

Dogodek si lahko ogledate na naši spletni strani TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.