VABILO na zaključni dogodek akcije S kmetije za Vas

VABILO na zaključni dogodek akcije S kmetije za Vas

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
VABILO na zaključni dogodek akcije S kmetije za Vas

Tokrat bo druženje virtualno, a kljub temu prijetno in doživeto. Lepo vabljeni, da se nam pridružite na zaključnem predstavitvenem dogodku akcije S kmetije za Vas 2020. V torek, 16. februarja 2021, ob 9. uri. 

Ključne besede: S kmetije za Vas, promocija, kmetijstvo

Vodilo izbora in nagrajevanja kmetij v sklopu akcije S kmetije za Vas je izvirno, domiselno ter učinkovito pristopanje k promociji ter prodaji pridelkov in izdelkov.

Poteka v sodelovanju s ČZD Kmečki glas in  časnikom Finance ter sledi ciljem inovativnosti, trajnosti ter učinkovitosti pridelave in predelave na kmetijah.

Ob 25-obletnici akcije vas vabimo, da se udeležite spletnega dogodka. Na njem bodo ključni akterji in ocenjevalci spregovorili o pomenu akcije ter predstavili nagrajene kmetije kot primere dobre prakse trženja in promocije.

Vabljeni na virtualno druženje v torek, 16. februarja 2021, ob 9. uri.

Dogodek si lahko ogledate na naši spletni strani TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Storitvene dejavnosti

Vabljeni Predstavitev bivanja starejših na kmetiji

24. 06. 2021 ob 10:00

Kmetija Grobelnik, Podvrh 39, Zabukovje...

Bivanje starejših na kmetiji je nova oblika zagotavljanja namestitve starejših oseb v domačem okolju. Gre za način celodnevne ali dnevne namestitve za tiste, ki želijo z različnimi aktivnostmi na podeželju zapolniti jesen življenja. Na drugi strani pa je odlična poslovna priložnost za kmetije, ki lahko z novo dopolnilno dejavnostjo pridobivajo dodatni prihodek. Še posebej je primerna za kmetije, katerih člani imajo veščine in sposobnosti dela s starejšimi, ranljivejšimi in znajo animirati starejše z aktivnostmi iz vsakdanjika na kmetiji.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri