Vabilo na usposabljanje o konoplji

Vabilo na usposabljanje o konoplji

Izobraževanje, Rastlinska pridelava  | 
Vabilo na usposabljanje o konoplji

KGZS - Zavod Maribor pripravlja že 3. usposabljanje za kmetijska gospodarstva in druge o vlogi industrijske konoplje pri podnebnih spremembah

Že 3. triurno usposabljanje za kmetijska gospodarstva v okviru projekta EIP Vloga industrijske konoplje pri prilaganju podnebnim spremembam ter varovanju virov v kmetijstvu bo v petek, 1. oktobra, ob 9.00 na posestvu Sončni raj, Vodule 2, Malečnik.

Naslov tokratnega usposabljanja je Kakovostni parametri tal, ki bo potekalo v obliki praktične delavnice. Predavali bodo strokovnjaki s kmetijsko-gozdarskih zavodov Maribor, Kranj in Novo mesto.

Usposabljanje je sicer obvezno za kmetije, ki sodelujejo v projektu, se ga pa lahko udeležijo tudi drugi, ki jih ta vsebina zanima.

Več informacij o usposabljanju dobite pri Tamari Korošec, KGZS - Zavod Maribor, tamara.korosec@kmetijski-zavod.si.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.