Vabilo na usposabljanje o konoplji

Vabilo na usposabljanje o konoplji

Izobraževanje, Rastlinska pridelava  | 
Vabilo na usposabljanje o konoplji

KGZS - Zavod Maribor pripravlja že 3. usposabljanje za kmetijska gospodarstva in druge o vlogi industrijske konoplje pri podnebnih spremembah

Že 3. triurno usposabljanje za kmetijska gospodarstva v okviru projekta EIP Vloga industrijske konoplje pri prilaganju podnebnim spremembam ter varovanju virov v kmetijstvu bo v petek, 1. oktobra, ob 9.00 na posestvu Sončni raj, Vodule 2, Malečnik.

Naslov tokratnega usposabljanja je Kakovostni parametri tal, ki bo potekalo v obliki praktične delavnice. Predavali bodo strokovnjaki s kmetijsko-gozdarskih zavodov Maribor, Kranj in Novo mesto.

Usposabljanje je sicer obvezno za kmetije, ki sodelujejo v projektu, se ga pa lahko udeležijo tudi drugi, ki jih ta vsebina zanima.

Več informacij o usposabljanju dobite pri Tamari Korošec, KGZS - Zavod Maribor, tamara.korosec@kmetijski-zavod.si.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Prikaz in predavanja - kombinirane setve različnih vrst rastlin in novi tipi pridelave silaž kot krmne baze za prežvekovalce,

08. 04. 2024 ob 09:00

Gostilni Urška, Plitvica 10A, 9253 Apače

Vabimo vas na brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse s področja POLJEDELSTVA – KOMBINIRANE SETVE RAZLIČNIH VRST RASTLIN IN NOVI TIPI PRIDELAVE SILAŽ KOT KRMNE BAZE ZA PREŽVEKOVALCE,  ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, pod ukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.