Vabilo na spletno srečanje glede kampanje za zajezitev afriške prašičje kuge

Vabilo na spletno srečanje glede kampanje za zajezitev afriške prašičje kuge

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Prašičereja, Živinoreja, Gospodarjenje  | 
Vabilo na spletno srečanje glede kampanje za zajezitev afriške prašičje kuge

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) bo v kratkem pričela s komunikacijsko kampanjo z namenom ozaveščanja o tveganjih afriške prašičje kuge in informiranja ključnih deležnikov za preprečevanje te bolezni. Vabiljeni k sodelovanju in udeležbi v čim večjem številu!

Ključne besede: EFSA, prašičj kuga, preprečevanje bolezni, informacijska kampanja

V Sloveniji afriška prašičja kuga zaenkrat še ni bila ugotovljena, z ozaveščanjem o ukrepih za preprečevanje bolezni pa lahko pripomoremo k ohranjanju takšnega stanja tudi v prihodnje.

Vsi zainteresirani za kampanjo vabljeni na kratko spletno srečanje, namenjeno podrobnejši predstavitvi kampanje in možnosti sodelovanja. Srečanje za vas pripravljaja Urška Bolha, dr. vet. med., EFSA informacijska točka v Sloveniji ter strokovni sodelavci z Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

Za spletno srečanje sta predvidena dva termina, udeležite se tistega, ki vam bolj ustreza:

  • petek, 16. 7. ob 10. uri
  • torek, 20. 7. ob 13. uri

Udeležbo na srečanje je potrebno potrditi do srede, 14. julija na efsa.mkgp@gov.si. Po potrditvi prejmete povezavo do srečanja.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.