Vabilo ekološkim kmetom

Vabilo ekološkim kmetom

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Foto EU Komisija

Foto EU Komisija

Ekipa Sektorja za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov na MKGP vabi ekološke kmetije s certifikatom EKO, da predstavijo svojo ponudbo na zemljevidu, ki se bo promoviral v kampanji EKOLOŠKO+LOKALNO=IDEALNO

Ključne besede: EKO, Naša super hrana

Gre za možnost brezplačne promocije ponudbe EKO pridelkov s kmetij in izdelkov na novem zemljevidu ponudnikov lokalne hrane na spletni strani Naša super hrana. Predstavitev kmetije je preprosta, za lažje delo so pripravljena video navodila, v primeru vprašanj je odprta telefonska številka. Več TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.