V novem letu po nova znanja

V novem letu po nova znanja

Prireja mleka, Poljedelstvo, Izobraževanje, Dopolnilne dejavnosti  | 
V novem letu po nova znanja

Kmetijsko gozdarski zavodi ponujajo izobraževanja z namenom pridobitve novih znanj, ki so primerna tudi za tiste, ki imajo namen kandidirati na razpisih, kjer je pogoj kmetijska izobrazba ali certifikat NPK.

V začetku leta 2020 se lahko na KGZS - Zavodu Celje udeležite 30-urnega tečaja predelave mesa, enodnevne delavnice predelave mleka in izobraževanja na temo vodenja evidenc za nosilce turistične dejavnosti na kmetijah.

Prijavite se lahko do 15. januarja pri svetovalkah, po prijavi prejmete datume in kraje izobraževanj:

 

Prav tako se 14.1. na KGZS - Zavodu Novo mesto začenja 30-urni tečaj predelave mesa, ki bo potekal do 18.1. Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 13.1. Prijave zbirata:

Na KGZS - Zavodu Murska Sobota vabijo k prijavam na predavanja s področja poljedelstva, ki bodo, če bo zadostno število prijavljenih, izvedena od 20. do 27.1. od 7.30 do 15.00. Podatke za prijavo lahko dobite na tel. št.: +386 2 539 1410.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Perutnarstvo , Trženje in promocija

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, perutninarstvo

30. 11. 2022 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na »Izvedba demonstracijskega projekta - Uporaba novejših tehnologij ohranjanja energije, zmanjševanje nastajanja plinov in izboljšanja dobrega počutja živali v perutninarski proizvodnji«, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri