V novem letu po nova znanja

V novem letu po nova znanja

Prireja mleka, Poljedelstvo, Izobraževanje, Dopolnilne dejavnosti  | 
V novem letu po nova znanja

Kmetijsko gozdarski zavodi ponujajo izobraževanja z namenom pridobitve novih znanj, ki so primerna tudi za tiste, ki imajo namen kandidirati na razpisih, kjer je pogoj kmetijska izobrazba ali certifikat NPK.

V začetku leta 2020 se lahko na KGZS - Zavodu Celje udeležite 30-urnega tečaja predelave mesa, enodnevne delavnice predelave mleka in izobraževanja na temo vodenja evidenc za nosilce turistične dejavnosti na kmetijah.

Prijavite se lahko do 15. januarja pri svetovalkah, po prijavi prejmete datume in kraje izobraževanj:

 

Prav tako se 14.1. na KGZS - Zavodu Novo mesto začenja 30-urni tečaj predelave mesa, ki bo potekal do 18.1. Prijavite se lahko najkasneje do ponedeljka, 13.1. Prijave zbirata:

Na KGZS - Zavodu Murska Sobota vabijo k prijavam na predavanja s področja poljedelstva, ki bodo, če bo zadostno število prijavljenih, izvedena od 20. do 27.1. od 7.30 do 15.00. Podatke za prijavo lahko dobite na tel. št.: +386 2 539 1410.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.