Ustanovljeno združenje rejcev perutnine Slovenije

Ustanovljeno združenje rejcev perutnine Slovenije

Perutnarstvo  | 
Ustanovljeno združenje rejcev perutnine Slovenije

Rejci perutnine se bodo povezali

Združenje je ustanovljeno z namenom, da v časih, ki niso rožnati, poveže vse slovenske rejce in da enotno zastopa interese rejcev v pogovorih s podjetji in trgovinami. V združenju se bo slišal  vsak glas članov, tako malih, srednjih in velikih rejcev, kot tudi glas rejcev puranov, konzumnih jajc in rejcev piščancev za meso in tudi eksotičnih rej.

Namen združenja je tesno sodelovati s strokovnim odborom za perutninarstvo na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije, ki obravnava vse aktualne in strokovne vsebine s področja perutninarstva. Ker pa strokovni odbor nima moči zastopanja v smislu usklajevanja samih pogojev reje in odkupnih cen, bo to nalogo prevzelo združenje. Mesto usklajevanja in združevanja moči je namreč v združenju.

Pridruži se nam, izpolni prijavnico  in jo pošlji.

V času sejma Agra boste lahko na razstavnem prostoru KGZS v hali B izpolnili prijavnico in se nam tudi uradno pridružili. Članarine za včlanitev za zdaj ni.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Obvezna prijava 51. sejem Narava zdravje

20. 10. 2021 ob 09:00 - 23. 10. 2021 do 18:00

Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 20. do 23. oktobra 2021  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri