Ustanovljeno združenje rejcev perutnine Slovenije

Ustanovljeno združenje rejcev perutnine Slovenije

Perutnarstvo  | 
Ustanovljeno združenje rejcev perutnine Slovenije

Rejci perutnine se bodo povezali

Združenje je ustanovljeno z namenom, da v časih, ki niso rožnati, poveže vse slovenske rejce in da enotno zastopa interese rejcev v pogovorih s podjetji in trgovinami. V združenju se bo slišal  vsak glas članov, tako malih, srednjih in velikih rejcev, kot tudi glas rejcev puranov, konzumnih jajc in rejcev piščancev za meso in tudi eksotičnih rej.

Namen združenja je tesno sodelovati s strokovnim odborom za perutninarstvo na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije, ki obravnava vse aktualne in strokovne vsebine s področja perutninarstva. Ker pa strokovni odbor nima moči zastopanja v smislu usklajevanja samih pogojev reje in odkupnih cen, bo to nalogo prevzelo združenje. Mesto usklajevanja in združevanja moči je namreč v združenju.

Pridruži se nam, izpolni prijavnico  in jo pošlji.

V času sejma Agra boste lahko na razstavnem prostoru KGZS v hali B izpolnili prijavnico in se nam tudi uradno pridružili. Članarine za včlanitev za zdaj ni.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.