Usposabljanje za pridobitev znanj s področja živinoreje

Usposabljanje za pridobitev znanj s področja živinoreje

Izobraževanje, Živinoreja  | 
Usposabljanje za pridobitev znanj s področja živinoreje

Za vse tiste, ki bi želeli pridobiti znanje  in s tem dokazovati svojo usposobljenost za opravljanje kmetijske dejavnosti. Rok za prijavo je do 13. novembra.

Ključne besede: usposabljanje, živinoreja

KGZS - Celje vabi na usposabljanje za pridobitev znanja s področja živinoreje, ki so kasneje dober temelj za pridobitev certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije  živinorejec/živinoreja. Usposabljnaje bodo predvidoma izvajali od 23.  do  27. novembra 2020.  

Zaradi trenutnih razmer in ukrepov za zajezitev epidemije Covid 19 bomo izobraževanje izvedli na daljavo prek Zooma.

Tečaj se bo pričel v ponedeljek, 23. 11. 2020, ob 9.00 in se bo vsak dan zaključil okrog 16. ure. Tečaj obsega 48 ur, 40 ur teoretičnega dela, 8 ur pa predstavitev seminarskih nalog. Predstavitev seminarskih nalog bo v roku 14 dni po zaključku predavanj. Program izobraževanja vam bodo poslali pred pričetkom tečaja.

Tečaj je namenjen zlasti vsem tistim mladim kmetom, ki kandidirajo na razpisih in nimajo zahtevanih poklicnih znanj. Z opravljenim tečajem bod pridobili znanja, na podlagi katerih bodo lažje pridobili nacionalno poklicno kvalifikacijo živinorejec/živinorejka.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.