Usposabljanje za poklic živinorejec

Usposabljanje za poklic živinorejec

Izobraževanje, Živinoreja  | 
Usposabljanje za poklic živinorejec

Z znanjem do certifikata NPK

KGZS Zavod Novo mesto vabi na 40-urni tečaj ŽIVINOREJEC, ki ga bodo izvedli na KGZS - Zavodu Novo mesto na Šmihelski cesti 14 v Novem mestu, od 10. do 18 oktobra 2018*, vsak dan od 15. do 20. ure (*termin tečaja je prilagojen datumu predvidenega javnega razpisa za mlade prevzemnike kmetij, tako da bodo udeleženci tečaja lahko pravočasno pridobili certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije za kandidiranje na JR).

Predavanja in praktični del usposabljanja je namenjen vsem zainteresiranim za pridobitev dodatnih znanj s tega področja, MLADIM PREVZEMNIKOM KMETIJ in ostalim, ki nimajo kmetijske izobrazbe, za namen kandidiranja na javne razpise PRP.

Potrdilo o tem usposabljanju je eno od pomembnih dokazil o usposobljenosti za vse, ki želijo pridobiti certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije - NPK živinorejec.

Stroški usposabljanja znašajo 213,50 EUR z DDV in jih udeleženci poravnajo ob začetku usposabljanja.

Prijave: Tajništvo KGZS - Zavoda Novo mesto, telefon 07/373 05 70, ali 031 522 070, ali po elektronski pošti: tajnistvo@kgzs-zavodnm.si

VABILO in URNIK USPOSABLJANJA

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.