Usposabljanje za poklic živinorejec

Usposabljanje za poklic živinorejec

Izobraževanje, Živinoreja  | 
Usposabljanje za poklic živinorejec

Z znanjem do certifikata NPK

KGZS Zavod Novo mesto vabi na 40-urni tečaj ŽIVINOREJEC, ki ga bodo izvedli na KGZS - Zavodu Novo mesto na Šmihelski cesti 14 v Novem mestu, od 10. do 18 oktobra 2018*, vsak dan od 15. do 20. ure (*termin tečaja je prilagojen datumu predvidenega javnega razpisa za mlade prevzemnike kmetij, tako da bodo udeleženci tečaja lahko pravočasno pridobili certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije za kandidiranje na JR).

Predavanja in praktični del usposabljanja je namenjen vsem zainteresiranim za pridobitev dodatnih znanj s tega področja, MLADIM PREVZEMNIKOM KMETIJ in ostalim, ki nimajo kmetijske izobrazbe, za namen kandidiranja na javne razpise PRP.

Potrdilo o tem usposabljanju je eno od pomembnih dokazil o usposobljenosti za vse, ki želijo pridobiti certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije - NPK živinorejec.

Stroški usposabljanja znašajo 213,50 EUR z DDV in jih udeleženci poravnajo ob začetku usposabljanja.

Prijave: Tajništvo KGZS - Zavoda Novo mesto, telefon 07/373 05 70, ali 031 522 070, ali po elektronski pošti: tajnistvo@kgzs-zavodnm.si

VABILO in URNIK USPOSABLJANJA

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Storitvene dejavnosti

Vabljeni Predstavitev bivanja starejših na kmetiji

24. 06. 2021 ob 10:00

Kmetija Grobelnik, Podvrh 39, Zabukovje...

Bivanje starejših na kmetiji je nova oblika zagotavljanja namestitve starejših oseb v domačem okolju. Gre za način celodnevne ali dnevne namestitve za tiste, ki želijo z različnimi aktivnostmi na podeželju zapolniti jesen življenja. Na drugi strani pa je odlična poslovna priložnost za kmetije, ki lahko z novo dopolnilno dejavnostjo pridobivajo dodatni prihodek. Še posebej je primerna za kmetije, katerih člani imajo veščine in sposobnosti dela s starejšimi, ranljivejšimi in znajo animirati starejše z aktivnostmi iz vsakdanjika na kmetiji.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri