Upravni odbor KGZS potrdil program dela zbornice za 2022

Upravni odbor KGZS potrdil program dela zbornice za 2022

Delo organov KGZS, Sporočila za javnost  | 
Upravni odbor KGZS potrdil program dela zbornice za 2022

Ta teden so se na zadnji letošnji seji, šesti po vrsti, zbrali člani upravnega odbora Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS), ki so imeli na dnevnem redu kar nekaj pomembnih točk.

Tako so med drugim obravnavali in na koncu tudi potrdili Program dela in finančni načrt Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije za leto 2022.

Zbornico v prihodnjem letu čakajo novi izzivi, ki so povezani s sprejemanjem zakonodaje na vseh področjih, urejanju razmer v prehranski verigi in s tem izboljšanje dohodkovnega položaja v kmetijstvu,  promociji slovenskega kmetijstva in slovenske hrane našemu potrošniku, delovanjem kmetijske svetovalne službe in vseh javnih služb, ki delujejo v okviru KGZS.  Nov izziv pa predstavlja tudi začetek priprav za izvajanje skupne kmetijske politike v novem programskem obdobju 2023 – 2027.

Člani upravnega odbora KGZS so se seznanili tudi  s programi dela ter finančnimi načrti kmetijsko-gozdarskih zavodov, Zavoda za certifikacijo gozdov, Inštituta za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu ter trinajstih območnih enot KGZS ter jih posredovali v sprejem Svetu KGZS, ki bo v drugi polovici decembra.

Nazaj

Prihajajoči dogodki