Tvorno sodelovanje pri zakonih za socialno varnost

Tvorno sodelovanje pri zakonih za socialno varnost

Zaposlitev in sociala, Trženje in promocija  | 
Predsednik KGZS Roman Žveglič sprejel ministra Janeza Ciglerja Kralja. (Foto: FB JCK)

Predsednik KGZS Roman Žveglič sprejel ministra Janeza Ciglerja Kralja. (Foto: FB JCK)

Predsednik KGZS Roman Žveglič je na razstavnem prostoru KGZS na sejmu Agra sprejel ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja s sodelavci ter predstavniki parlamentarne stranke NSI.

Zbornica tvorno sodeluje pri pripravi različnih zakonov za izboljšanje socialnih razmer na podeželju. Med kratkim obiskom ministra se je pogovor vrtel tudi o ustvarjanju razmer za bolj privlačno podeželje.

Tako naj bi nov zagon prinesel sprejem Zakona o dolgotrajni oskrbi, ki bo sistemsko uredil socialno varstvo na kmetijah. Podeželje je namreč za najranljivejše primerno okolje za življenje - mir, stik z živalmi in zemljo so podlaga za kakovostno življenje.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.